Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy gyereke, de én még fiatal vagyok, működhet?
Üdv!
Van egy csodaszép nő, akit nagyon-nagyon szeretek, s viszonozza az érzéseim.Viszont a probléma ott kezdődik, hogy én 18 éves leszek októberben, viszont ő 24 éves, s van egy 1,5 éves gyereke.
A gyereknek az apja ismert, viszont csak az "elkészítésbe" volt aktív résztvevő. Viszont Ő már nem él olyan életet, mint előtte, teljesen visszafogott.
Vélemény érdekelne csak! Már eldöntöttem, s nem másítom meg a döntésem. Aki nem ír hülyeséget az kap zöld kezet, akkor is ha nem tetszik amit írt :)
En azt mondom szerintem ne menj bele a dologba. A kor különbség ha most nem is érződik kesobb fog.
A gyerekkel ugyanez most nem zavar hogy nem a a tied , kesobb fog.
Saját családon belüli tapasztalatból irom
Édesapám cégénél dolgozom számítástechnikai részlegen, bár jobban megfizet, mint a többi dolgozót, szóval nálunk ilyen gond nincs. Komolyan tanulom a számítástechnikát, több programnyelven tudok alapszintű játékot írni(pl. snake), ezen kívül SQL nyelvet ismerem elég részletesen, egyetemre terveztem menni.
A lány nem dolgozik sehol, egyetemen tanul tanárnak, s a családja tartja el elég jó körülmények között, szóval nem a pénz miatt van velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!