Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem merek új életbe fogni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek új életbe fogni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal 2,5 éve voltunk együtt. Egyszer megütött, veszekedések alkalmával hozzám dobott dolgokat néha. Egyre csúnyábban beszéltünk egymással, amik a szülei miatt történtek. Ugyanis az én szüleim támogatnak minket mindenben, túlzottan is, míg a barátom szülei semmiben sem. Van pénzük, de nem kedvelnek engem. Nem tudják miért. Volt egy nagyobb csete-paté is, ami miatt nem járok már hozzájuk és a kapcsolatot sem ápoljuk egyáltalán. Senki sem kedveli őket. Rokonok se tartják velük a kapcsolatot. A barátom nem mondja el, hogy a szüleim mennyit költöttek rá, kipótolták, az otthonunkba mennyit segítettek, mert "nem akarja a szüleit megbántani, hogy az én szüleim mennyit segítenek". Az anyja azt hiszi, hogy ő mindent magának old meg és ő fizet. Nem akarja látni a problémákat, nem kérdez bizonyos dolgokról, a fia pedig nem hozza fel a témákat. Az anyja nem gondol bele, hogy egy "berendezetlen" albérletbe hogy szállt oda egészen véletlenül egy sütő vagy egy mosógép. Járt bent korábban is, tudta, hogy nincs túlságosan felszerelve, most pedig van benne. Annyira természetes neki... Meg hogy még 0 fizetésből hogy kerülnek oda alapvető dolgok... Például cukor :D Mindig kevés ételt küldött neki vissza az albérletbe, így a barátomnak az utolsó napokra alig maradt valamije és pénzt is alig adott neki. A barátom néha felemlegette, de ha következőnek néha egy személyre többet adott, akkor is a továbbiakban folyt.köv. Tehát mintha elillant volna neki az, amit mondtak neki. Az én anyukám meg mindig 2 személyre főzött. Most már dolgoztunk is, nem sokára jönne a fizetés és rendesen eltudnánk magunk tartani. Viszont egyre természetesebbnek vette, hogy mellette vagyok, hogy a szüleim mindent fizetnek, neki ez annyira kényelmes így... Most hazajöttem, mert ledobott egy porcelánnal és nagyon csúnyán beszélt velem ismét... Kék-zöld foltos vagyok tőle... Nem ő üt meg, hanem hozzám vág dolgokat. Mondjuk egyszer meg is ütött és mindig megfenyeget vagy megfogja a 2 kezem és ledob az ágyra... Sokkal erősebb, mint én. A szüleinek ezt se mondja el, sőt, a pofont is letagadta, az apja megdicsérte és elviccelte, az anyja meg pillanatnyilag felhúzta magát, de 1 nap múlva el lett felejtve... mint minden egyes ilyen dolog... nagyon érdektelenek... Ráadásul úgy veszem észre, hogy ez már nem szerelem, csak egymás mellett élünk és ragaszkodunk egymáshoz. Nincs testi vonzalom az én részemről, az Ő részéről néha van. Valahogy ez a sok veszekedés, érdektelenség és anyuci pici fia modora miatt elveszett... Na és hogy most már úgymond "bántalmazott" is néha... Viszont kialakult köztünk egy kötelék. Egyszerűen nem tudom elengedni...

Mások voltak már ebben a helyzetben? Mit tettek?

2015. júl. 25. 00:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, az ilyen pasikat mért nem dobjátok? Még csak nem is vagy szerelmes belé.
2015. júl. 25. 00:18
 2/15 anonim válasza:
92%
Úgy megverném a kedves barátodat hogy össze szarná magát.. Lepontozhattok de aki megüt egy nőt az nem férfi hanem egy selejt hulladék.Kedves kérdező ne haragudj amiért kikeltem magamból de már k*rvára elegem van hogy idióta barmok megütnek egy nőt.
2015. júl. 25. 00:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, próbálok segíteni, és nagyon sajnálom, hogy ezt írom, de a történetedet, az őszinte soraidat, a kétségbeesésedet olvasva az első dolog, amire gondoltam, az volt, hogy:

Te egy komplett hülye vagy.

2015. júl. 25. 00:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Az önbecsüléseddel és az önbizalmaddal lehet a baj,ezért nem tudod otthagyni.

Beszélt veled csúnyán a barátod,ledegradálóan?

Ezt a kötelék dolgot be ne magyarázd magadnak!

El kell engedned, és el is fogod tudni engedni.

Megütött? Meg fog legközelebb is ha nem holnap, akkor egy hét,vagy hónap múlva.

Ez innen jobb nem lesz,csak rosszabb,ez szinte biztos.

Minél tovább vagy vele,annál nehezebb lesz otthagyni.

Ne hibáztasd magad,ez az ember egy igazi gyökér,aki a gyengébben mutatja ki milyen erős.

Kisebbségi komplexusnak hívják az ilyet.

Szánalmas pöts.

Tessék magad összeszedni,költözz vissza a szüleidhez,ők segíteni fognak, hogy felépítsd magad újra lelkileg.

Én biztos vagyok benne,menni fog!

Szóval hajrá :)

2015. júl. 25. 00:38
 5/15 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok és nekem Ő az első kapcsolatom. Mindig is féltem, hogy lesz barátom, megszeretem és nem bírom majd elengedni, mivel ragaszkodó vagyok és ismertem magam, ezért nem volt sokáig kapcsolatom. Aztán pont kifogtam egy ilyen fazont... És most bajban vagyok.
2015. júl. 25. 00:40
 6/15 anonim ***** válasza:
Bajban akkor lennél, ha éppen égne a házad és a kijárat túl messze lenne. Vagy mondjuk egy űrhajón lennél egyedüli túlélőként az űrben valahol elveszve a mindenségben.
2015. júl. 25. 00:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem bajban vagy, hanem hülye vagy.

Ja, ezt már írtam.

2015. júl. 25. 00:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Igen,bajban vagy,jól látod,de senki más,csak te tudsz belőle kimászni.

Senki más nem fogja tudni megoldani az életed, csak te.

Segítséget nyújthatnak, de a megoldás rád vár.

Első szerelem, gondolom vele vesztetted el a szüzességed, ha igen, akkor nagyon is érthető ez a ragaszkodás a részedről.

Ezt az embert úgy kell kitörölni az életedből, mintha ott sem lett volna....

Ha gondolod, dobj egy privit beszélgessünk :)

5-ös voltam

2015. júl. 25. 00:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Kérd vissza a mosógépet meg a sütőt és szépen mondd el neki, hogy a későbbiekben ne keressen, mert félsz tőle és fel fogod jelenteni, ha zaklat. Időbe fog telni, amíg túllépsz, de legalább esélyt adsz magadnak arra, hogy valamikor majd egy normális kapcsolatot alakíthass ki valaki mással. Az, hogy hozzád vág dolgokat, ugyanolyan bántalmazás, mintha megüt. Nem kell idézőjelbe tenni...
2015. júl. 25. 00:54
 10/15 anonim ***** válasza:
27%
Még hogy a nők nem szeretik a bunkó, arrogáns, köcsög taplókat. Hát itt az ékes példája megint annak, amit sok férfi megalapozottan állít, s a nők azonnal leugatják őket, hogy ez csak kamu. Olvasztótégelybe az összes nővel, de komolyan!!!
2015. júl. 25. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!