Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrültségre készülök?
Figyelt kérdés
Szoval van egy lany, akit szeretek. Allitasa szerint o is engem. Nem tudom hol lakik hisz nem voltam meg nala, de tudom, hogy tole 2 percre van egy uzletlanc. A napoknan osszevesztunk.. En pedig szeretnek kibekulni de talalkozni sem akar. Szoval arra gondoltam h mivel 3 napig most szabad leszek melobol, kiulok ahhoz az uzlet ele es addig nem mozdulok el onnan mig oda nem jon h kibekuljunk. Elmondtam neki h ez a tervem melyet persze egybol kikelentett h nem fog kijonni es felesleges amit csinalok. Viszont en ezt nem akarom elfogadni es
Ott akarok lenni remenykedve h odajon. Ket napja meg hatalmas szerelemben voltunk, erosen ketlem h ennyi ido alatt ez elmult volna. Szoval vagy az lesz h jol pofaraesek vagy az h sikerul az ordogi tervem.. Szerintetek baromsag?
Ha megcsinálod,akkor a filmes jogokra most lecsapok!
2015. júl. 22. 22:57
12/23 A kérdező kommentje:
Nem ertem az ellensegeskedo vagy beszologatos komment ertelmet.. Marmint erted, engem nem bantasz meg vele, irhatsz akarmit en csak sajnallak h ennyire nincs mas dolgod..
2015. júl. 22. 22:57
13/23 A kérdező kommentje:
Igazabol gondoltam ra h a 3 nap alatt orankent csinalok egy kepet magamrol ahogy a hatam mogott megy le meg jon fel a nap aztan igy osszerakni.. De az mar csak az ottani unalomuzes lesz :D
2015. júl. 22. 22:59
14/23 anonim válasza:
Mondjuk anonimban én se értettem sose, minek vicceskedni. Esetleg ha a nevedet odaragasztod, akkor majd szimpi leszel a csajoknak, vagy nem tudom. De így..
2015. júl. 22. 22:59
15/23 anonim válasza:
Még mindig nem verted ki a fejedből ezt a baromságot? Ezzel szerintem csak többet rontasz, mint nyersz.
2015. júl. 22. 23:00
16/23 A kérdező kommentje:
Hat figyelj. Ha osszejon akkor nekem a 3 nap szarakodas megeri azt ami ez utan jon. Ha meg nem, akkor ennyi volt es lezarom a dolgot en is. Igazabol nem kell ugy tennunk mintha valami esoerdobe mennek, oda majd bejarkalok a mosdoba meg kajalni, szoval nem nagy para ez.
2015. júl. 22. 23:02
17/23 anonim válasza:
A hozzáállás jó, de a módszer nem. Elég nagy az esélye annak, hogy taszítani fogja ez az egész dolog őt. Engem mindenesetre megrémítene, nem épp ilyen srácra vágynék.
Tök más kérdés, hogy ha együtt vagytok már x ideje és úgy történik a fent vázolt dolog. Az teljesen más dolog.
2015. júl. 22. 23:06
18/23 A kérdező kommentje:
Hat igy pont most lennenk fel eve egyutt..
2015. júl. 22. 23:16
19/23 A kérdező kommentje:
De nem voltam meg nala soha, valamiert erre meg nem kerult sor, csak o nalam. Tudom egyeseknek ez paran hamgzik se en sem eroltettem ezt egyaltalan.
2015. júl. 22. 23:17
20/23 anonim válasza:
Az azért még nem olyan eget rengetően sok idő. Még mindig azt mondom, hogy próbálkozz meg egy bocsánatkéréssel, add tudtára, hogy személyesen szeretnéd rendezni a dolgot (vigyél neki akár virágot is, satöbbi), ezzel bőven átpasszoltad a labdát az ő térfelére. Ha elutasító így is, kicsi az esélye, hogy a padon ücsörgés majd meghatja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!