Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem bunkoság ez és nem normális?
Figyelt kérdés
Ma van a párommal az 1 éves évfordulónk megbeszéltük hogy elmegyünk wellnes fürdőbe és az egésznapot reggeltől estig együtt töltjük ... de ma reggel a bátya kitalálta hogy pasis napot akar tartani egésznap ők ketten dumcsiznak isznak stb...
A párom pedig őt választja!! 17L 31F
Ez ti is igy tennétek... fiuk lányok válasza egyearánt érdekel
előre is köszi
2015. júl. 22. 10:29
11/14 A kérdező kommentje:
Tipliz innen nyomorék!!!
2015. júl. 22. 16:30
12/14 anonim válasza:
Gondolom a te otleted volt ez az evfordulosdi. Egy harmincas pasasnak baromi unalmas lehet egy tini locsogasat hallgatni 24 oran at.Feludulest csak egy-egy dugas jelenthet kozben.Megis mirol tudnatok beszelgetni egesz nap? Milyen nehez volt a matekdoga? Az oszifonok megint hisztizett? Vagy kitargyaljatok a sziriai es ukran valsag hatasat az europai gazdasagra?
13/14 anonim válasza:
Én is 30as pasi vagyok, fizetem a wellnesst... jössz?
Akarom mondani: őszinte részvétem, a párod biztos nagyon szeret, csak a bátyó gané volt és mondta, hogy vett 21 éves Bushmills whiskey-t és azért minden tinipuni beáldozható és beáldozandó! Dá-dá bátyó, pfúj a gané!
14/14 A kérdező kommentje:
12-es nem nem érről dumcsizunk ő ia dolgozik én is dolgozom..
És értékeljük egymást este mikor talizunk
2015. júl. 24. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!