Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem bunkoság ez és nem normális?
Ma van a párommal az 1 éves évfordulónk megbeszéltük hogy elmegyünk wellnes fürdőbe és az egésznapot reggeltől estig együtt töltjük ... de ma reggel a bátya kitalálta hogy pasis napot akar tartani egésznap ők ketten dumcsiznak isznak stb...
A párom pedig őt választja!! 17L 31F
Ez ti is igy tennétek... fiuk lányok válasza egyearánt érdekel
előre is köszi
Naiv kislány. Szerinted mire tart egy 30as pasi egy tinit? A friss ropogós tinipunciért. Szokj hozzá.
Lepontozhatsz nyugodtan, de ez van.
Ha már megbeszéltétek,hogy kettesben töltitek a napot,akkor a párodnak illett volna már ehhez tartania magát. Nem tennék így,nálam a férjem az első,utána a barátok stb,de nála is így van. Ha előre eltervezünk valamit és közben hívják a barátok,akkor szól nekik,hogy már programunk van és ennyi,majd legközelebb.
26/n
Együtt fizetjük a belépőt meg a plusz kiadásokat...
Kedves első válaszolo nem pontpzlak le mindog vannak ilyen emberek akik a rosszat hozzák ki a az ekkora korkülömbséhgel működő kapcsolatokból
Mint látszik rosszul működik, eddig csak ennyi igazolódott. De majd belátod előbb utóbb te is.
Egyébként pár év múlva én is el tudnék viselni egy ilyen kiscsajt a kezem ügyében
Első voltam.
hát bunkóság így-is úgy-is, de attól függ milyen a bátyával a kapcsolata és milyen sűrűn találkoznak...mert ha évente 2x látják egymást akkor talán ezért választotta őt...
22F
Hát már ne haragudj de te túl naiv vagy és vak.
És nem tudom, hogy hol a pics**ában voltak drága szüleid amikor 16 évesen egy 30 éves pasival összejöttél....
Szóval vagy ők is retardáltak, vagy megszöktél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!