Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális az a srác, aki így viselkedik?
Figyelt kérdés
Egy felnőtt huszonévesről van szó, aki szerelmes egy csajba régóta, miközben barátnője van. Olyanokat mond a csajról, hogy ő a mindene és hogy őt akarja majd elvenni feleségül… Kérdezzük mi lesz a barátnőjével, azt mondja kit érdekel ő már, meg ajánlgatja másnak, hogy az övé lehet…de nem szakít vele. A csajnak pedig (akit állítólag szeret) legutóbb nem válaszolt az üzenetére, mikor pár hónapja egyszer írt neki. Ti hallottatok már ilyen elmebetegről? mert ez már szerintem annak számít...2014. nov. 29. 16:02
1/11 anonim válasza:
Teljesen normális a srác.A nők tárgyak számára.
2/11 anonim válasza:
Az sem normális,aki ennek tudatában vele marad.Vagy ha nem is tudja,esetleg sejtheti a srác viselkedéséből.Egyébként igen,a srác konkrétan egy b@romarcú.
3/11 anonim válasza:
Ez normális. Én is ilyen vagyok.
"Kifogott halat nem etetünk"
Azaz, ha már megvan a csaj, már kevésbé kívánatos mint ha még meghódításra vár. Ez a vadászösztön ami a férfiak 99,9%-ban megvan.
4/11 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy a barátnője tudja már rég, hogy szerelmes lett másba… viszont ő meg odavan ezért a srácért, valszeg ő ezért nem szakít vele.
2014. nov. 29. 16:08
5/11 anonim válasza:
"legutóbb nem válaszolt az üzenetére, mikor pár hónapja egyszer írt neki. " - he?
6/11 anonim válasza:
Mi közöd hozzá kérdező?Ennyire nincs saját életed hogy másokén kell csámcsognod?
7/11 anonim válasza:
uccsó: feltételezem ő az a lány akivel csalja a bnőjét :D
8/11 A kérdező kommentje:
:D Én a srác zenésztársa vagyok, van egy zenekarunk (a srác, a srác testvére, plusz én) és minden egyes koncerten végighallgatjuk a sráctól, hogy ő érzi, hogy most eljön végre az ő "szerelme" is, de sosem jön. Amit nem is csodálok, mert a srác maga mondta el nekünk, hogy a csaj írt neki, de ő nem mert válaszolni neki.
2014. nov. 29. 16:21
9/11 anonim válasza:
Nem kéne annyi narkót szívnia fellépések előtt.
10/11 anonim válasza:
De miert nem mert valaszolni a lanynak?Ugy ertem a lanynak is tetszik o vagy ez egy egyoldalu dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!