Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennek ellenére lehet valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek ellenére lehet valaki boldog?

Figyelt kérdés
Volt már valaki olyan helyzetben, hogy valami okból kifolyólag nem élete szerelméhez ment hozzá és szült neki gyerekeket pedig volt rá lehetősége hanem egy másik férfi mellett élte le az életét akit szintén szeretett csak nem olyan mély érzésekkel. Ennek ellenére lehet egy nő boldog, vagy örökké ott fog motoszkálni benne az érzés, hogy bár az igaz szerelmével teljesíthette volna be ezeket a dolgokat, vagy ez az érzés az évek alatt elhalványul? Előre is köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 21. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nő táplálja magában ezt az érzést, akkor nem lesz maradéktalanul boldog. Ugyanakkor az ilyen nagy szerelmekkel vigyázni kell, mivel nem feltétlenül vannak megalapozva. Értsd: idealizálsz valakit, akivel lehettetek volna egy pár, de nem lettetek. Nem tudhatod, milyen lett volna mellette valójában. Így meg végképp nem érdemes gondolni a dologra.
2015. júl. 21. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel... ha nem volt hosszabb kapcsolat, akkor ott könnyű idealizálni a másik embert, és egyáltalán nem biztos, hogy valóban ő életed szerelme...

Én ebben az esetben biztos nem mennék hozzá a másodikhoz, hanem várnék, amíg tényleg jön életem szerelme, akivel együtt is leélhetem az életem....

2015. júl. 21. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak a ő fejében létezik az "élete szerelme", ugyanis ha lett volna konkrét esély, hogy ők együtt legyenek, akkor együtt is lennének.. Bármi miatt nem lettek egy pár, az azt jelzi, hogy nem voltak egymáshoz valók, valami más fontosabb volt. Ráadásul ha az ember olyan kapcsolatban él, ami nem teszi boldoggá, hajlamos idealizálni azt a másikat, holott nem véletlen, hogy nem vele kezdett közös életet. Nem a múltban kell élni, hanem a jelenben, az idealizált férfit elfelejteni, és a jelenlegivel felpezsdíteni a kapcsolatot, vagy kilépni belőle. Aki akar, az tud boldog lenni, de le kell számolni hozzá azokkal a dolgokkal, amik visszahúznak. Ilyen pl. a "mi lett volna, ha.." és társai.
2015. júl. 21. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy látom picit félreérthetően fogalmaztam. Ő egy valós személy akivel több évig együtt is éltem, tehát nem csak egy plátói dologról van szó.
2015. júl. 21. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Így még inkább tudnod kellene, hogy nem ő az igazi, hiszen különben vele is maradtál volna.. Egyébként az idealizálást nem azt jelenti, kitalálsz egy személyt, hanem azt hogy idővel hajlamos vagy elfelejteni a hibáit, és egyre fantasztikusabbnak látod őt, idővel már olyannak emlékszel rá, amilyen soha nem volt, és még csak nem is hasonlít arra az emberre, akit valójában ismertél. A testét "megtöltöd" számodra tetszetős tulajdonságokkal.
2015. júl. 21. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!