Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Anyam teljesen kiakadt. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyam teljesen kiakadt. Most hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
Anyumnak ma mondtam el, h a ferfi akivel egyutt vagyok 2 honapja, 10 evvel idosebb, elvalt, apuka. Eloszor jol fogadta, utana sirt, okoskodott,h tonkre fogom tenni az eletemet, h egy gyerekes pasival kezdtem ki, es nem hiszi el h 21 evesen ennyire ra vagyok szorulva egy ferfira, h meg ezt is elnezem, h elvalt es gyereke van. Mondtam neki h engem ez nem zavar es elfogadtam ot, de o ebbe ugy nez ki, h képtelen belenyugodni. Hogyan tovabb? Nem is akarja ot megismerni, kijelentette... Mit tegyek?
2015. júl. 20. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Majd elfogadja idővel, ha tényleg látja, hogy egymáshoz valók vagytok és jól kijöttök együtt.

Bár én sem örülnék, ha ilyen barátja akadna a lányomnak.

2015. júl. 20. 15:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, en ezt elhiszem, h a szulo nem orul egy ilyen pasinak, de nem kellene akarhogy beszelni a masikrol, foleg h nem is ismeri ot es elore leirja... Plane elore eltemeti az egeszet minthogy eselyt adjon. Szerintem ettol valaki nem rossz ember, de hajthatatlan. Annyira kifogja forditani a dolgokat, h az egesz csalad ellenem lesz
2015. júl. 20. 15:06
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Semmit ne tegyél. Éld az életed tovább. Anyuka meg majd megemészti. Ha meg nem, többet veszít, mint gondolná.
2015. júl. 20. 15:09
 4/12 anonim ***** válasza:
22%
10 évvel idősebb emberrel kezdtél ki. Ha az én lányom lennél megmondanám akkor költözz hozzá. Bár az enyémnek, ha lesz, több esze lesz. Majd felcsinál és megtudod miért sírt az anyukád.
2015. júl. 20. 15:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Vagy tenyleg nekem ment el az eszem vagy anyu ilyen szuk latokoru es az egeszbol csak azt latja, h idosebb tolem joval, elvalt es gyereke van. A negativumokat szedi ki. De azt nem veszi eszre h mindih milyen mosolyogva beszeltem rola h milyen jol erzem magam vele. Az eltorpul. Hat az biztos...
2015. júl. 20. 15:11
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
Semmi gond nincs azzal, hogy 10 évvel idősebb. Annál nagyobb gond lenne, ha olyan lény lenne, mint 4-es!
2015. júl. 20. 15:12
 7/12 A kérdező kommentje:
3. Van annyi eszem, h nem "csinaltatom fel" magam, amit az intelligensek terhessegnek hivnak, mig a primitiv kategoria igy nevezi, szoval aldasom a lanyodra :) a masik dolog, h soha ne mondd, h soha!!! Nem a te dontesed lesz, hanem a gyerekede, es ez cseppet sem jelenti azt,h valaki buta. Ha ebben mered az intelligenciat, hat gratulalok neked ;) nagy erteked van!
2015. júl. 20. 15:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, 4-nek szolt a kommentem
2015. júl. 20. 15:14
 9/12 anonim ***** válasza:
28%

Látom sikerült kiszűrni a lényeget. Sajnos kénytelen vagyok elmagyarázni, mert a gondolkodás teljes hiánya található meg itt is.

21 éves vagy: GYEREK. Sz*rul eshet, de ez van. Az, hogy legfeljebb 3 évet tapasztaltál meg az életből, az egy 0. Elhiszed, hogyha már kiadják a cigit és a piát, akkor felnőtt vagy. Egy 31 éves, elvált férfiról beszélünk, aki minden szempontból érettebb, tapasztaltabb. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem fog éveket arra áldozni, hogy te majd egyengesd az utad, hanem családot fog veled alapítani. Legalább is akar. Te meg belemész. Aztán összegezzük mid is lesz: gyereked, bizonytalan allásod (ha lesz) és egy barátod, aki 10 évvel idősebb. Biztosan a szüleid a hibásak azért, mert óvnak az ilyentől. Keress magadnak egy korodbeli rendes srácot, akivel ÉLHETSZ jóban és rosszban és majd elválik mi lesz veletek. Kezdj el gondolkodni és csak azután tarts primitívnek valakit, ha belelátsz abba, amit mondott.

((Nem fogom az érvek levezetését is kifejteni, mert annyi időt nem szánnék a témára. Majd eszedbe jut a szüleid és az én általam leírt szöveg ha sikerül észhez térni. Sok sikert.))

2015. júl. 20. 15:42
 10/12 A kérdező kommentje:

1. Gondolj amit akarsz, kb annyit tudsz rólam amennyit én itt leírtam... :D úgyhogy hiába okoskodsz itt a felnőtt kor évszámaival, rohadtul nem tudod,h nekem mikor kellett felnőnöm ;)

2. Erre szokás mondani,h a kor nem minden. Hidd el, nem érdemes inni előre a medve bőrére, h a te gyereked ilyen-olyan illemtudó és jólnevelt, kis tökély lesz, mert általában az ilyen maximalista szülők gyerekei szoknak végül lázadni és épp az ellenkezőjét tenni.

3. Mondjuk kíváncsi lennék, h te ezt az elméletet, h a velem egykorúval -ha jól emlékszem azt írtad- normális életem lehet, honnan vetted? :D Sajnos volt olyan barátom, aki velem egykorú volt (19 lehettem,1évet jártunk) és bántott (volt, h megráncigált és megütött), hiába h az elején normális, udvariasnak ismertem meg. Ugyan ez van házasságban is. Hiába minden rózsaszín köd stb, utána mindenki kimutatja a valódi énjét, még olyat is amire nem számítasz. Minden, ahogy az élet is szerencse kérdése! Ez az én meglátásom, de köszi, h leírtad!

2015. júl. 20. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!