Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy megvan a tökéletes, de szerelem nincs?
Nagyjából 3 hónapja találtam meg a "nagy Ő-t", minden szempontból tökéletes, nagyon szeret engem, de mégsem érzem hogy szerelmes lennék. Kialakulhat még valami vagy kár erőltetni?
"Tudni kell szerelmet elfogadni" - szerintetek ez igaz?
Pl: az ízlésünk hasonló, és pont úgy reagál a helyzetekre ahogy én azt álmaimban merném csak elképzelni! És igazán rendes segítőkész, romantikus, okos és illedelmes pasi, ha férjet kéne választanom biztos ilyet választanék...
Valóban lehet hogy még nem telt el elég idő... Mikor derül ki ez egy kapcsolatban hogy van-e szerelem?
Úgy érted, hogy hiányzik a kémia?
25/F
"Tudni kell szerelmet elfogadni" - igen, ez igaz.
Magamból kiindulva: amíg alacsony volt az önértékelésem, nem tudtam elhinni, hogy engem lehet szeretni, törődni velem, ezért ilyen helyzetben nemhogy jól éreztem volna magam, hanem inkább kellemetlen érzéseim voltak. Vártam az érzést és nem jött...
Hozzáteszem, hogy a választásom sem volt éppen ideális, tehát olyan partnerrel próbáltam, aki bár kedves és figyelmes volt, valójában egy csomó igényemnek nem felelt meg.
A kapcsolatnak vége lett...
Aztán, ahogy nőtt az önértékelésem, változott minden... már olyan társat választottam, aki jobban megfelel az igényeimnek, akihez sokkal jobban vonzódom, és már jól tud esni a figyelem, a törődés, hogy szeretve vagyok...
Szóval a "nagy Ő" megtalálásához és elfogadásához meg kell érni, én utólag ezt látom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!