Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralás alatt szerelmes lettem egy ottani fiúba, de hazajöttünk, és őrlődöm, mit tegyek? 24/L
Figyelt kérdés
Pincér volt egy hajón, amin utaztunk, és észrevettem, hogy sokat néz, mosolyog rám, a közelemben tartózkodik, és igazából én is felfigyeltem rá már az elején, annyira őszinte tekintete volt, hogy megfogott. Ritkán érzek ilyet. Végül úgy alakult, hogy egy társaságban beszélgettünk, hülyéskedtünk pár órát, a nevét is megtudtam. Mikor elbúcsúztunk, hátrafordultam, és láttam, hogy utánam néz.. Bejelöltem facebookon, de most úgy érzem, még rosszabb, mert így, hogy tudom a nevét, tudok a vele történtekről nem tudom elfelejteni. Lassan két hét is eltelt, hogy hazajöttünk, de még mindig csak rá tudok gondolni, a tekintetére, folyton rossz kedvem van és úgy érzem, ez már nem normális. Végülis én csak egy lány vagyok neki a sok turista közül, akikkel nap mint nap találkozik, de nem tudom hogy tudnám ezt elfogadni. Írni nem merek neki, mert nem tudom ő is érez-e valamit. Jövőre találkozhatnék vele újra, ha megyünk nyaralni, de nem bírom ki addig. Mit tehetnék?2015. júl. 17. 18:53
11/11 Noren1989 válasza:
Ugye barátod emellé nincs?
25/F
Amúgymeg sztem elég sok nővel találkozik a srác napi szinten, hányszor dobhatja be magát, mikor nem látod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!