Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Dancsó Péterbe. Most mit tegyek?
Hónapok óta szeretem Petit, és már minden percben rá gondolok. Várom az estét, mikor már csend van és elképzelem hogy vele vagyok.. Már kínoz ez az érzés.
Tudom hogy én soha nem láthatom, és ez fáj a legjobban. Nem érdekel hogy videózik, a személyisége miatt szeretem.. Megszakad a szívem ha ezekre gondolok. Nehezemre esik ezeket is leírni. Ez a legnagyobb álmom, hogy legalább megismerjem. Ha egyszer csinálni fogok "bakancslistát" akkor az lenne az első helyen, hogy találkozzak vele. Mindenki azt gondolja hogy csak azért mondom ezeket mert híres biztos csak a hírnév miatt lennék vele. Hát nem. Ez normális szerintetek? Segítsetek kérlek :( (normális kommenteket várok.) 18/L
Tudtam, hogy lesznek ilyen kérdések :D.
Én remélem hogy eljut hozzá ;).
És nyugodj meg, nem Ő írta ki ezt a kérdést..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!