Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Dancsó Péterbe. Most mit tegyek?
Hónapok óta szeretem Petit, és már minden percben rá gondolok. Várom az estét, mikor már csend van és elképzelem hogy vele vagyok.. Már kínoz ez az érzés.
Tudom hogy én soha nem láthatom, és ez fáj a legjobban. Nem érdekel hogy videózik, a személyisége miatt szeretem.. Megszakad a szívem ha ezekre gondolok. Nehezemre esik ezeket is leírni. Ez a legnagyobb álmom, hogy legalább megismerjem. Ha egyszer csinálni fogok "bakancslistát" akkor az lenne az első helyen, hogy találkozzak vele. Mindenki azt gondolja hogy csak azért mondom ezeket mert híres biztos csak a hírnév miatt lennék vele. Hát nem. Ez normális szerintetek? Segítsetek kérlek :( (normális kommenteket várok.) 18/L
ÚRISTEN
nekem is nagyon bejön nyugi.
hát szívem, tudnod kell, elég sok szingli lány érez ugyanúgy, mint Te :) elhiszem, nem az érdekel, hogy "híres", meg hasonlók...de azt tudnod kell, hogy fogalmad sincs, ki is ő valóban :) mármint itt nem rossz értelemben gondolom, biztos egyébként is egy klassz ember, ezt nem kérdőjelezhetjük meg. de már amiatt, hogy ábrándozol róla, be kell lásd, egy saját kreálmányba vagy szerelmes, mert egyedül vagy, ő pedig az alapján, amit a nézőinek ad magából, természetesen jobban alátámasztja az effajta magányos vágyakozást. korát tekintve egyébként az sincs kizárva, hogy van barátnője, csak az effajta közszereplők (ha van eszük) nem teszik kirakatba a kedvesüket. bár ezt nem tudhatom. maximum annyit tanácsolhatok (mivel egy egyszerű magyar emberkéről van szó), a facebookon a Videómánia oldal elvileg az övé. ha érzed a motivációt, hajrá, ismerd meg, ugyanolyan ember mint bármelyikünk :) meg persze, ha tudsz vele esetleg beszélni, ne rohamozd meg a nagy "szerelemmel", mert azzal amiket fentebb leírtam, ő is tisztában van, százak szaladnak így utána és nem biztos hogy pont egy valakit előnyben részesítene, hogy hú ez de szerelmes belém :)
de ahogy mondtam, azért bánj óvatosan az efféle érzésekkel, hiszen magát az embert nem ismered, nem tudod, kibe vagy "szerelmes" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!