Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok Dancsó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok Dancsó Péterbe. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hónapok óta szeretem Petit, és már minden percben rá gondolok. Várom az estét, mikor már csend van és elképzelem hogy vele vagyok.. Már kínoz ez az érzés.

Tudom hogy én soha nem láthatom, és ez fáj a legjobban. Nem érdekel hogy videózik, a személyisége miatt szeretem.. Megszakad a szívem ha ezekre gondolok. Nehezemre esik ezeket is leírni. Ez a legnagyobb álmom, hogy legalább megismerjem. Ha egyszer csinálni fogok "bakancslistát" akkor az lenne az első helyen, hogy találkozzak vele. Mindenki azt gondolja hogy csak azért mondom ezeket mert híres biztos csak a hírnév miatt lennék vele. Hát nem. Ez normális szerintetek? Segítsetek kérlek :( (normális kommenteket várok.) 18/L

2015. júl. 13. 20:27
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
én Zayn Malik-ba, úgy hogy ne aggódj a tiéd jobb, mert legalább magyar!! ;)
2015. júl. 16. 21:03
 22/29 anonim válasza:
Hát nem tud ezen senki se segíteni próbálj eljutni OVS-re akkor ott láthatod csinálhatsz egy képet és ezt évente ismételheted . Ha ezt nem tudod megtenni akkor állj be a csöndben rajongok érte aztán legkésőbb 1 év múlva reménytelenségedben beletörődsz és fel adod .
2015. júl. 20. 13:04
 23/29 emma6662 válasza:
semmit!!
2015. júl. 20. 17:19
 24/29 anonim ***** válasza:
Nyugi...a következő Gyakori kérdéses videójában benne leszel, mint ahogy én is, és írna neked privát üzenetet, de nem fog, mert az több, mint egy kattintás. Ez már csak örök álom marad és amúgy is Dancsó Péter NEM engedte meg.
2015. júl. 22. 18:09
 25/29 anonim válasza:

ÚRISTEN

nekem is nagyon bejön nyugi.

2015. júl. 22. 23:44
 26/29 estibálint válasza:
Írj neki egy ilyen ,,szerelmes levelet" levelet, azzal a tárggyal, hogy: ,,úgy se olvasod el!!!".
2015. júl. 26. 18:09
 27/29 anonim válasza:
Én pedig Merilinbe! Nem amúgy viccet félre téve nagyon helyes pasi, meg vicces is. Én se utasítanám vissza :D de nem ismered, nem tudod, hogy milyen amikor nincsenek kamerák. Jó több mint valószínű, hogy akkor is ugyan olyan őrült. De szerintem keress valaki olyat akit személyesen is megismerhetsz. Ha meg a sors egymásnak teremtett titeket ugy is egymásra találtok. 18/L
2015. júl. 26. 22:45
 28/29 anonim válasza:

hát szívem, tudnod kell, elég sok szingli lány érez ugyanúgy, mint Te :) elhiszem, nem az érdekel, hogy "híres", meg hasonlók...de azt tudnod kell, hogy fogalmad sincs, ki is ő valóban :) mármint itt nem rossz értelemben gondolom, biztos egyébként is egy klassz ember, ezt nem kérdőjelezhetjük meg. de már amiatt, hogy ábrándozol róla, be kell lásd, egy saját kreálmányba vagy szerelmes, mert egyedül vagy, ő pedig az alapján, amit a nézőinek ad magából, természetesen jobban alátámasztja az effajta magányos vágyakozást. korát tekintve egyébként az sincs kizárva, hogy van barátnője, csak az effajta közszereplők (ha van eszük) nem teszik kirakatba a kedvesüket. bár ezt nem tudhatom. maximum annyit tanácsolhatok (mivel egy egyszerű magyar emberkéről van szó), a facebookon a Videómánia oldal elvileg az övé. ha érzed a motivációt, hajrá, ismerd meg, ugyanolyan ember mint bármelyikünk :) meg persze, ha tudsz vele esetleg beszélni, ne rohamozd meg a nagy "szerelemmel", mert azzal amiket fentebb leírtam, ő is tisztában van, százak szaladnak így utána és nem biztos hogy pont egy valakit előnyben részesítene, hogy hú ez de szerelmes belém :)

de ahogy mondtam, azért bánj óvatosan az efféle érzésekkel, hiszen magát az embert nem ismered, nem tudod, kibe vagy "szerelmes" :)

2015. aug. 1. 20:45
 29/29 anonim válasza:
Dancsó már látta az egyik videójában benne van
2017. jún. 7. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!