Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralás alatt szerelmes lettem egy ottani fiúba, de hazajöttünk, és őrlődöm, mit tegyek? 24/L
Jól bemagyaráztad ezt magadnak...
És igen, fel kellene nőni.
én tesóm esküvőjén jártam így. szintén pincér. egész este alatt összeakadt a tekintetünk, mosolygott ő is, én is.
még a nevét se tudtam, kinyomoztam, csináltam róla képet, még az esküvőn, kinyomtattam, szerencsére visszamentünk abba az étterembe, bár ő nem volt ott, elvittem neki a képet, levelet hagytam mellé, a telefonszámomat leírtam neki...
másnap felhívott, és tökre megörült, és össze is jöttünk :)
20as eveimben, ahany barban/diszkoban/hajon/etteremben jartam, mindig akadt egy DJ, egy pincer, egy hajos inas, egy szakacs, egy akarki, akibe szerelmes lettem.
Hidd el, ez nem az!!! Most igy a 40hez kozelebb mar csak mosolygok mikor visszagondolok. Te jo eg, mennyire naiv voltam es mennyi erzelmet/idot/energiat oltem ezekbe es soha egyikbol sem lett semmi.
Nem szabad ezeket tul komolyan venni, mert sosem azok. Oke, van nehany kivetel, de akkor SE te keresd a fiut!!!! Ha akar valamit majd megtalalja a modjat, hogy elerjen teged. Az ilyen vendeglatos helyeken az ott dolgozok napi tizenhuszon olyan embert latnak, aki megtettszik nekik es mivel kemeny a melo, jobb szorakozasuk nincs mint csavargatjak az illetot az ujjuk kore, amig azok el nem utaznak es jon a kovetkezo valtas.
Mikor en is bealltam a pultba es vegig nyomtam tobb nyarat a Balatonon, en is lattam argus reveteg szemekkel fiukat engem bamulni, akikkel ha kicsit is kedvesebb/odafigyelobb voltam, a csillagokat is leszedethettem volna, azok meg ugy mentek haza a nyaralasbol, hogy napokig velem almodtak en meg csak "egy a szazbol" lattam bennunk, mert a munka fontosabb volt, hisz azert voltam ott hogy dolgozzak, nem pedig flortoljek/part keressek, de kikapcsolodasnak jo volt latni hogy egy mosoly, egy sokatmondo pillantas, egy vall feletti pajzan visszatekintes milyen folyamatokat inditott el nemelyiknel.
Majd elmulik;)
Nem értem, miért ne kereshetné? Írjon neki, beszéljen vele, rövid idő alatt leszűrhető úgy is, hogy a másik mit érez, akar.
Attól, hogy pincér még ember, és nem minden ember egyforma. Lehet, hogy naponta 10 lánnyal flörtöl, és az is lehet, hogy nem.
Nem kell senkit rögtön elkönyvelni a foglalkozása miatt!
Szerintem írj neki nyugodtan és kész, ha nem érdeklődik tudod mi a helyzet, ha igen, akkor lehet akár kapcsolat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!