Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha a 40 éves anyám összejött egy 22 éves fiúval? Bővebben lent 15/f
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az anyám összejött a munkatársával, aki 22 éves. Én mondtam neki, hogy ez nem normális dolog, mert a fia lehetne, de nem hallgat rám. Szóval, szerintetek normális dolog, hogy összejöttek, mert szerintem nagyon nem.2015. júl. 13. 21:54
21/24 anonim válasza:
Még szép,hogy normális dolog, az az igazi,amikor a férfi 20-on éves a nő pedig 40 körül van, egy 40 éves nőnek még jár ami jár, de fordítva, már helytelen, hogy a csaj 20-on éves a férfi meg 40-es, a 40-es férfiak, csak pihizzenek, elég az nekik :D
22/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2015. júl. 16. 16:10
23/24 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy normális-e, vagy sem... összejöttek. Ezen nem tudsz változtatni, tehát kár miatta bosszankodni. Az ő életük, felnőtt emberek, megoldják.
24/24 A kérdező kommentje:
köszi
2015. júl. 16. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!