Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha a 40 éves anyám összejött egy 22 éves fiúval? Bővebben lent 15/f
Szallj be harmadiknak :D
Egyebkent oszinte reszvetem
Nem hinném hogy anyukád mellett maradna hosszabb ideig. Egy 22 éves srác teljesen másra vágyik mint egy 40 éves kamaszgyerekes nő.
Ezek általában érdekkapcsolatok.
-Lehet anyukád nagyon gazdag és ezért van vele
- a munkahelyén befolyásos és a pasi azt várja hogy igy felfog tudni kapaszkodni a ranglétrán anyukád segitségével
-de lehet hogy csak a szex miatt van vele, ha nem tud találni korabeli csajt akivel szexelhet és nem akar prostihoz járni. Nem olyan könnyű 22 évesen korabeli barátnőt találni, lásd itt gyiken is mennyien panaszkodnak erre.
Ne félj nem lesz a mostohaapár mert lefog lépni egy rövid idő múlva.
Én nem tenném meg mindezt anyukád helyében, nincs tekintettel rád egyáltalán csak a saját életét akarja élni és élvezni...
25l
17.
17# Nem gazadag, és a munkahelyén is a fiú a "főnöke" igazából nem a főnöke, hanem felette áll egyel. Köszi a választ
18# Én is így gondolom. Köszi a választ
Új fater :)
Apa jössz bulizni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!