Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Ha egy férfi bújós, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha egy férfi bújós, és gyengéd, de nem nyálasan, az már sok?

Figyelt kérdés

Manapság a bunkó férfi a menő.

Ha vki alapból bújós, akkor már kapásból férfiatlan?

A kérdés arra vonatkozik, hogy ha a férfi ezt szereti csinálni, de nem akarja, hogy a nő emiatt megundorodjon, akkor mennyi az, ami még ebbe belefér, és nem válik "sokká" a nő szemében, mert akkor ugye megfordulhat a dolog.

(Feltételezzük azt, hogy alapból szeretik egymást, és egyik sem idegenkedik a másiktól.)

Milyen igénye van ebben a nőnek? És elfogadható-e az, ha a férfi ennél gyakrabban öleli, és szereti, vagy hamar átfordul irritálóba a dolog? Lenézik emiatt a férfit?

A barátod/társad ilyen-e? Mennyi az igényed?

2015. júl. 12. 08:23
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Nem vagyok az a bújós fajta, nem igazán vagyok oda érte nincs is rá nagyon igényem. Nem tudnám elviselni hogy valaki állandóan hozzám akar bújni. Nagyon ritkán belefér de akkor sem sokáig mert nekem az kellemtlen már.Attol hogy valaki nem bujós nem jelenti azt hogy bunkó is. Attól még szerethetek valakit nagyon hogy nem bújok hozza megállás nélkül állandóan. Aludni filmezni nem is tudnék úgy hogy hozzá bújok valakihez vagy hozzam bújnak mert zavarna és nem pihenném ki magam.
2018. febr. 12. 23:30
 22/22 anonim válasza:
Lány létemre nem vagyok oda ezekért a dolgokért mert nem akarok gyenge lenni a másik szemében mert pl bújok. (Ez lemaradt)
2018. febr. 12. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!