Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha egy férfi bújós, és gyengéd, de nem nyálasan, az már sok?
Manapság a bunkó férfi a menő.
Ha vki alapból bújós, akkor már kapásból férfiatlan?
A kérdés arra vonatkozik, hogy ha a férfi ezt szereti csinálni, de nem akarja, hogy a nő emiatt megundorodjon, akkor mennyi az, ami még ebbe belefér, és nem válik "sokká" a nő szemében, mert akkor ugye megfordulhat a dolog.
(Feltételezzük azt, hogy alapból szeretik egymást, és egyik sem idegenkedik a másiktól.)
Milyen igénye van ebben a nőnek? És elfogadható-e az, ha a férfi ennél gyakrabban öleli, és szereti, vagy hamar átfordul irritálóba a dolog? Lenézik emiatt a férfit?
A barátod/társad ilyen-e? Mennyi az igényed?
Szerintem ez nőként változó. Én pl szeretem, hogy a férjem időközönként ilyen. Nekem ez tetszik, jólesik.
Szitukat mondok: főzök.. átölel, megpuszilja a nyakam.
leülünk együtt filmezni, átkarol és játszik a hajammal v simogat. Nekem ez jólesik. (évek óta házasok vagyunk, 2 gyerekünk van) én mindig kerültm a tapló, érzéketlen bunkó pasikat, szóval nálam az ilyen én vagyok a "menőcsávóó" sosem jött be.
A párom is bujós, de én vagyok a bujósabb, egész egyszerüen nekem igényem van arra, hogy érezzem a közelségét, pl nem tudok úgy még tv-t nézni sem, ha nem vagyok hozzábújva. Neki sincs ellenére, ő is bújik, de közben cirogatni inkább én szoktam :)
44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!