Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha egy férfi bújós, és gyengéd, de nem nyálasan, az már sok?
Manapság a bunkó férfi a menő.
Ha vki alapból bújós, akkor már kapásból férfiatlan?
A kérdés arra vonatkozik, hogy ha a férfi ezt szereti csinálni, de nem akarja, hogy a nő emiatt megundorodjon, akkor mennyi az, ami még ebbe belefér, és nem válik "sokká" a nő szemében, mert akkor ugye megfordulhat a dolog.
(Feltételezzük azt, hogy alapból szeretik egymást, és egyik sem idegenkedik a másiktól.)
Milyen igénye van ebben a nőnek? És elfogadható-e az, ha a férfi ennél gyakrabban öleli, és szereti, vagy hamar átfordul irritálóba a dolog? Lenézik emiatt a férfit?
A barátod/társad ilyen-e? Mennyi az igényed?
Szóval a témánk a bújás.. :D itt pedig néhányan majdnem egymásnak esnek.. :)
Eltérőek az igények, ebből is látszik, hogy nem mindenkinek esik ez jól, valaki igényli, valaki kevésbé.
Noben is rohadt idegesito, az aki egyszeruen mar megfullasztja a masikat a szeretetevel. Mint kulonallo emberi leny, kell egy kis eletter szerelem ide vagy oda, es ezt minden normalis ember igy gondolja.
Az amit az elso valaszolo, az pont eleg, sot.... Foleg, ha csak ketten vagyunk, mert en pl. a tarsasagban nem birom, ha masik le se szakad rolam, es ket percenket lenyomja a nyelvet a torkomon(volt ilyen szituban reszem, eleg kellemetlen) mikozben beszelek vkivel.
14-es: Egyetértek. Nekem a "kedvencem" a Tescós, sorbaállós időkitöltő enyelgés, amikor a sorra kerülésig sok minden megtörténik, csak épp "az" nem. Irtó irritáló a cuppogást hallgatni, ez nem tartozik másra.
15-ös: Igen, pont ezt szeretném elkerülni, csak jó lenne tudni, hogy hol a határ egy nőnél, mondjuk addig, amíg viszonozza, biztos nincs komoly baj. :)
Szerintem fontos a hasonló igényszint, és az egymásra figyelés. Ismertem olyan férfit, aki nem törődött azzal, hogy éppen vágyom-e az érintésére, vagy sem, képes volt például beszélgetés közben a mondat közepén lesmárolni... ez pl. borzasztóan zavaró volt. A barátnőm pasija is irritál, mert ő is olyan, hogy ha éppen rájön a szeretetéhség, akkor bármilyen szituációban képes rátapadni a barátnőmre, és látom, hogy szinte megfojtja.
Most friss kapcsolatban vagyok, mindketten igényeljük az érintést, összebújást, valahogy nagyon egymásra vagyunk hangolódva ezen a téren. Szóval nekem most pont optimális. Nem tudom, hogy mindig így lesz-e, de azt veszem észre, hogy a barátom nagyon figyel az én igényeimre, jelzéseimre, és én is igyekszem figyelni rá, így nem sok. Ha az, akkor jelezzük egymásnak... (pl. volt már olyan, hogy a sok ölelgetéstől merevedése lett nyilvános helyen, akkor egy picit visszavettünk... de szólt, és tudtam mihez viszonyulni).
Köszi a hozzászólásokat! :) Az látszik, hogy vmennyi igénye azért a legtöbb embernek van, nekem a határ a kérdéses továbbra is, hogy van-e olyan pont, amikor pont annyival több, hogy emiatt az illető nő már ferfiatlannak gondolja ezt a viselkedést.
Utolsó: tudom én is hogy általánosítás :) bár inkább arra gondoltam, hogy adott egy olyan férfi,aki csak egy kevéssel bujosabb, gyengedebb az átlagnál, és esetleg tudat alatt a nő immunis lesz erre, és amikor jön egy erős macso, akkor derül ki neki is,hogy szépen lassan már nem tekinti ferfinak akivel él. Nem kell ehhez ribinek lenni, csak valahol tudat alatt elveszik az adott férfi tekintélye.
Lehet hogy ez is általánosítás... :)
Én örülnék ha a párom bújósabb lenne!!! Nálunk én igénylem jobban az érintéseket és emiatt én bújok is állandóan, ő alig.
Szívesen megfordítanám a kérdést, hogy a férfiak számára mikor sok már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!