Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdekli az exe vagy en vagyok tul feltekeny?
Parommal lassan 1eve jarunk. Egyutt is elunk.
Nem tartja egyik exevel sem a kapcsolatot, sit nem is iamerosei kozossegin sem.
De volt paromnak par beszolasa ami fajt.
1. Nyaratunk es melletunk egy par smarolt a vizben,erre a parom kerdezi a velemenyemet a viben szexelesrol.
Mindom,nekem meg nem volt ilyen,kerdezem hogy o csinalta.e mar
Mondja hogy persze,na faggattam hogy kivrl mikor erre valaszolt ra hogy az exevel a medenceben,hat ezen megsertodtem...
A masik hazajovunk a nyaralasbol,monfom milyen lelakott a kornyek pedig itt lakunk.
Erre ilyetszol. ,,pedig ez meg nem is (itt mondta a telepules nevet ahol az emlitett exevel lakott) az meg putrisabb
kornyek,,
Erre gybol arra gondoltam hogy megint az exere gondolt?
Nem beszelnek amugy,meg utalja a not.... Csak 3evig jartak...
Amugy kerdeztem hogy vele boldogabb volt.e ,mondta hofy nem csak o kevesebbet balhezott mint en
A rohadt szemétláda, még van pofája őszintének lenni!
Szokták mondani, hogy ne kérdezz, ha nem akarod tudni a választ - ebben van valami.
Igaza van a 2-es válaszolónak. Most mit kell megsértődni? Te kérdezted, hogy kivel csinálta vízben, ő csak válaszolt rá normálisan. Most azt a választ vártad, hogy egyedül csinálta?
Őszintén, te se lehetsz ennyire buta, hogy emiatt kivágod a hisztit.
Meg a másik, attól mert még egy példát felhozott, ezért nem kéne így viselkedned.
Ha boldog a kapcsolatotok és minden oké, akkor minek csinálod feleslegesen a balhét egy egyszerű válaszból? Vigyázz, a féltékenység megöli a kapcsolatot. A féltékenység pedig önbizalomhiányból ered és abból, hogy nem bízol meg a másikban.
Ha minden pitiáner dolog miatt, ami kapcsolódik az exéhez, megsértődsz, akkor a végén ott fog hagyni téged a srác, mert nem lehet veled őszintén bármiről beszélni megsértődés nélkül.
A pasim is szokott egy-két dolog mondani, ami az exeihez kapcsolódik, és, de velem van már több mint 2 éve, és nem velük. A történeteiből meg csak tanulhatok, hogy pl. mi az, amit én ne kövessek el.
Ha meg beképzeled, hogy már megint az exe van a fejében, akkor úgyszintén közelíteni fogsz a szakítás pillanatához, mert iszonyatosan féltékeny vagy és nem bízol a pasidban, hogy téged szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!