Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékeny, ha nem érdekli? FONTOS
A barátom és én is járunk edzeni konditerembe, de ő nem ugyanabba a terembe. Mostanában feszegettem neki a témát, hogy mi lenne ha 1 terembe járnék vele, de ő egyből leterelt, hogy csak magára tud figyelni olyankor stb. Sok ismerősöm,mondta, hogy szerinte ez baromság, és ha tehetnék a barátnőjükkel járnának edzeni, mert nincs szebb dolog annál, hogy amit szeretsz azzal csinálod akit szeretsz. A terembe ahova járok van 1 srác akit régóta ismerek és még a barátom előtt elcsattant 1 csók de semmi komoly nem volt, és tiszteletben tartjuk egymást, és csak segít nekem a teremben. Amikor elmondtam ezt a barátomnak teljesen kiakadt elkezdett velem ordibálni, hogy képzelem ezt, miközben azt mondta, hogy akárkivel edzhetek, ő nem foglalkozik vele, sőt nem is érdekli. És most én vagyok a köcsög és a szemét amiért őszinte voltam hozzá. Mit tegyek? hogyan magyarázhatnám el neki, hogy ne legyen féltékeny vagy akár járjunk együtt edzeni ?
17/ L
Hát tényleg kicsit köcsög volt most veled, abban viszont lehet valami, hogy nem akar veled edzeni, gondolom a haverjaival szokott, akikkel pont téged meg az ő barátnőikről folyik a téma, meg úgy alapból fiús dolgokról, és ha egy lány ott lenne, nem éreznék jól magukat. Örülj, hogy ezt az edzőteremben csinálja, és nem a kocsmában, mások ott szokták.
Szed amúgy szteroidokat? Mert attól egy idő után elkezdenek az emberek meghülyülni, idegbetegek lesznek, üvöltöznek meg minden. Ha szed, akkor gáz van, szokjon le róla, míg menthető.
Szerintem korrekt volt, hogy elmondtad neki azt a hapsit, bár a normális pasik ilyenkor azt szokták válaszolni, hogy oké, de ha hozzád ér, letöröm a kezét vagy ilyenek, nem pedig veled üvöltöznek. Akkor még nem jártatok, ergo semmi köze nem volt hozzá, azzal a sráccal se jártál, az a csók egy kis baki volt, nem hiszem el, hogy ő csal veled smárolt egész életében.
Várjál, míg lehiggad, aztán mondd el neki szépen összeszedetten ezt az egészet, ha így se érti, akkor meg egy hülye gyökér, akivel nem is kéne járnod. Amúgy jól kijöttök, vagy állandóan hisztizik valamiért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!