Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl rajta?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki 25 éves és van barátnője. Megkeresett hogy legyünk többek mint barátok és belementem. De semmi komolyabb nem volt köztünk eddig és most végett vetettem neki mondtam hogy sajnálom nekem ez igy nem megy mert úgy érzem hogy megszerettem. Azóta nem irt de régen olyanokat mondott hogy soha nem fogja elfelejteni azt ahogy a szemembe nézett meg kedvesen , drágám stb meg hogy én megbántottam őt ilyet is rég sikerült már nőnek legyek büszke magamra, zavarba volt mikor nála voltam pedig nem szégyenlős. Vajon ő mit érezhet ?2015. júl. 9. 23:10
1/2 anonim válasza:
Semmit, ez egyszerűen a visszautasítás miatti sértődöttség. De a "soha nem fogja elfelejteni azt ahogy a szemembe nézett" elég furán hangzik, elég tisztességes mértékű önzőség érződik belőle :)
Ne érezd magad emiatt rosszul, főleg ne, ha úgy ment bele, hogy barátnője van. Nem érdemel annyit.
23/F
2/2 WheneverYouWant válasza:
Esélytelen hogy megmondja bárki is hogy mit érez ennyiből... Túllépni meg rajta nagyon egyszerű: keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!