Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal, vagy ez már több?
Figyelt kérdés
néhány hónappal ezelőtt ott aludtam egyik barátomnál mert késő volt és nem akartam egyedül hazamenni, egyutt aludtunk megolelt meg ilyenek, nehany nap mulva kerdezte hogy nem alszok e megint nala...belementem. Ez igy ment tovabb..osszebujtunk csokoloztumk stb, nehany honap mulva lefekudtunk, mondja hogy szeret, es hianyzok neki, sok helyre megyunk egyutt, barati tarsasaggal, ha kocsiban ulunk mindig fogja a kezem, ha setalunk sokszor akkor is, csokkal koszon el stb..de nem jarunk...szerintetek tobber erez mar?2015. júl. 8. 17:26
1/4 anonim válasza:
ha mondta hogy szeret, többet érez
2/4 anonim válasza:
ez nem barátság extrákkal :D ez szerelem...legalábbis az ő részéről biztosan. te akarod?
3/4 anonim válasza:
ha valakivel kézenfogva sétálgattok a barátaitok előtt és emelet rendszeresen közös programjaitok vannak együtt alszotok és van szex is az nem tűnik barátságnak, azon mar rég túlvágytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!