Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal. Lehet tobb is belole?
Figyelt kérdés
Az exemmel mostanában sokat találkozunk. Nagyon hosszu kapcsolat volt koztunk azelott. A holgyektol szeretném kérdezni,hogy van e esélyem nála? Én voltam az egyetlen férfi az életében. Egy pár találkozás után az ágyban kotottunk ki. Nagyon jó szex volt. De azt mondta, hogy csak szex volt és semmi érzelem. Mit gondoltok errol? Van nála esélyem? Egy no lefekudhet ugy egy férfival, hogy ne érezzen semmit?2015. febr. 16. 13:17
1/9 anonim válasza:
Nem,ez teljessen hülyeség,érzett valamit,csak lehetséges hogy fél ujra mondani hogy ujrakezdjük vagy valami.Van esélyed,csak a végsőkig kell harcolnod a lehetőségért,felvállalnál ezt a terhet?Lehet hogy csalódás fog érni de a végén meg boldogság :)
2/9 A kérdező kommentje:
Tehát, azt mondod, hogy folytassam? Hogy van esély?
2015. febr. 16. 13:26
3/9 anonim válasza:
Nézd, az ocsmánytól felfelé lévő nők veled ellentétben válogathatnak abban, hogy kivel keféljenek, így ha veled kefélt, az nem véletlen.
Ám senki, a Jóisten sem tudja megmondani, hogy van-e esélyed nála. Ez csak akkor derül ki, ha megpróbálod.
4/9 A kérdező kommentje:
Ferfi vagyok
2015. febr. 16. 14:33
5/9 anonim válasza:
És mondd már meg, hol feltételeztem mást? :D
6/9 A kérdező kommentje:
Rosszul ertelmeztem, bocs
2015. febr. 16. 14:42
7/9 anonim válasza:
Miért ne feküdhetne le? Először is, már ismeritek egymást (hisz azt írtad az exed) Egy nőnek is lehetnek olyan időszakai, amikor nincs kilátásban párkapcsolat, de a szex azért hiányzik neki, és erre tökéletes az ex, akit már ismer. Tudod egy nőnek még mindig egyszerűbb az ex-el lefeküdni, mint valami idegennel.
Ettől még nem akarja újrakezdeni a kapcsolatot. Hallottál már olyanról, hogy a párkapcsolat nem működik, de a szex nagyon jó?
8/9 anonim válasza:
udvarolj neki ujra vegyel csokit viragot ereztesd vele o a parod Sok no azert hogy ne seruljon inkabb hazudik maganak is hogy csak szexet akar.
9/9 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen barátság extrákkal kapcsolatom az exemmel. De mivel a kapcsolat nem működött, semmi esélyt nem láttam az újrakezdésre. A szex az jó volt és ennyi. (és nő vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!