Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beképzelem, vagy tényleg kezd kihűlni nála a szerelem?
1,5 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymást. Már a házasságról is volt szó, együtt tervezzük a kiköltözést külföldre is. Volt alkalmunk 1 hónapot együtt élni, viszont nem volt zökkenőmentes. Sokat vitáztunk, leginkább azért, mert kötekedtem sok dolog miatt..
Már fixálva lett, hogy 1 év múlva összeköltözünk véglegesen, ésmár hűtőt is nézegettünk a múltkor az ő javaslatára. Utakat szervezünk jól elvagyunk. Viszont nem annyira közeledik hozzám, nem annyira bújik oda, inkább csak ad egy puszit, csókolózni pedig alig szoktunk. Bár azt modnta, hogy ő annyira nem szeret, mert szerinte nem fejezi ki az érzéseit és a puszi egyszerűbb. Fb-on is inkább én írok rá, nem ő rám. A skypozáshoz is inkább én ragaszkodok. Beképzelem vagy tényleg kezd kihűlni nála a dolog?
Mikor rákérdeztem, inkább megbántódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!