Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, vagy csak beképzelem?
Van egy srác az osztályomban. Amikor elsõnek megláttam már akkor tetszett, de mostanra totál belezúgtam.
Nem tudom hogy lehetséges e, nem értem ami most velem történik. Pár hete észrevettem a szemem sarkából hogy engem néz az udvaron a teremben is. Az ajtónál többször is elõreengedett, sõt egyszer ki is nyitotta nekem az ajtót. Múltkor kicsit csinibben voltam felöltözve, és a szemmemsarkából láttam (mert ugye én szerencsétlen nem merek rá nézni mert úgy elvörösödnék, mint a pipacs), hogy engem néz, de tök feltûnõen, nem tudtam hogy reagáljak csak a padot bámúltam.
Nem szoktunk beszélgetni, de múltkor valamit kérdezett tõlem s ránéztem, belenéztem a szemébe s nem tudtam levenni róla a szemem. Kb 15 másodpercig néztük egymás szemébe õ pedig álta a tekintetemet én fordultam el elõszõr.
Most szerintetek tetszem neki?
Én ezt nem tudom elginni, mert õ egy agyon helyes egy tipikus álompasi. Minden 2. csajnak bejön, bárkit megkaphat és neki pont én kellenék? Én teljesen más vagyok. Visszahúzódó, félénk lány vagyok egyáltalán nem vagyok menõ, s divat majom sem vagyok. Egyszerû lány vagyok.
De ha mégis csak tetszem neki miért nem szólít meg?? És ha nem akar tõlem semmit miért néz? Én ezt nem értem!!!
Szóval lehetséges h terszem neki? Tetszhet 1 átlagos csaj egy menõ pasinak, úgy h õ barkit megkaphatna?
15/L
Én minden nőnek kinyitom az ajtót,előre engedem őket.Ez az életem része,de azt hiszem alap,legalább is nálam.
Az más dolog hogy figyelget,szerintem bejössz neki,hisz én sem szoktam valakit naponta sokat bámulni.
a másik az ellentétek vonzzák egymást!
Én átlagos vagyok. Zöld szemem van és derékig érõ (természetes) vörös hajam. Nem mondanám magam kövérnek, de nem is vagyok sovány. Nem érdekel a divat egyáltalán. Jó, nem szakadtan járok suiba:)
Õ neki világos barna tüsis haja van és barna szeme. Magas, és nagyon helyes arca van. És õ velem ellentétben divatmániás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!