Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért nem tudja megkülönböztetni a romantikusat a nyálastól, vagy a kedves jellemet a papucstól? Miért esnek át a ló túlsó oldalára?
Törpicsek, az a baj, hogy a hozzád hasonlók egy általános sablont akartok ráhúzni a nőkre, pedig sokfélék vagyunk, és egy általános sablon nem lesz jó minden nőnél.
Pl. én viszonylag aktív vagyok, elértem dolgokat szakmailag, és úgy más téren is egyedül, és ha elismernek, támogatnak, inspirálnak, az jólesik, de nem szeretem, ha tenyérbemászó módon megalázkodnak előttem, nem szeretem a túlzott rajongást, a mézesmázos stílust. Volt társkeresőn egy faszi, aki unalomig hajtogatta, milyen szép vagyok, csak képet látott rólam, más témát nem tudtam kihúzni belőle harapófogóval se, szörnyen bosszantó volt. Baromira idegesít, ha valaki egy beszélgetés után túlságosan nyomul, már szinte erőszakos módon és párjának tart, miközben még csak nem is találkoztunk. Zavar, ha egy pasi lekoptathatatlan, ha önállótlan, ha nincs saját élete, ha másoktól teszi függővé a boldogságát, ha egyedül van nem tud mit kezdeni magával, ha "megalszik a tej a szájában", ha hisztizik, ha nem hagy a másiknak levegőt. Számomra ezek zavaró dolgok egy pasiban.
De vannak nők, akiknek meg ez mind simán belefér, és az a típus nem jön be nekik, aki nekem bejön.
Van nő, aki eltűri a megaláztatást, én nem. Van nő, aki uralkodni akar a párján, és a párja ezt el is fogadja, nekem ez nem pálya. És még sorolhatnám... Én egy teljes egész ember vagyok és egy teljes egész embert akarok partneremnek.
De azért nyugodtan éljenek a nyafogók álomvilágban, teszek rá...
Utolsó,nagyon jó válasz, én is így vagyok vele :-)
Az itteni picsogásokhoz meg annyit, hogy a kérdés így szólt: sok férfi miért nem tudja.....Erre itt egy csomóban megsértődnek és pufognak, minden nőre sablont húzva: miattatok van, nektek semmi nem jó stb. De könyörgöm, ha ők nem ilyenek, miért veszik magukra? Miért rögtön azt gondolják, a kérdésben szereplő sok férfi minden férfi? Talán csak nem azért, mert ők sem képesek egy nőben az egyéniséget látni, csak az általuk elképzelt ellenséget? Szomorú, de magyarázat a kudarcaikra.
#12, arra nem gondolsz hogy azért létezik az "általános sablon", mert van alapja? Ha 10 nőből 8 a pénzre hajt, akkor nem kell azon felháborodni hogy 10 nőből 8-t anyagiasnak tartunk.
Azzal meg mi a baj ha a pasi nyomul? Ezért ekézitek itt a "szűznyomilúzer" pasikat egyfolytában hogy próbálkozzanak, keressenek, ne adják fel. Akkor ezekszerint most meg ez a baj, ha próbálkoznak és keresnek? Nem jó nektek semmi, itt az újabb bizonyíték.
Úgy tűnik, kettőnk közül te laksz álomvilágban, de sebaj, majd bilibe lóg a kezecskéd...
"Erre itt egy csomóban megsértődnek és pufognak, minden nőre sablont húzva: miattatok van, nektek semmi nem jó"
Nocsak, közszemlére raknak egy inget, és egyből magatokra vettétek? Nahát nahát :$
Amúgy meg ti is ugyanúgy általánosítotok sok kérdésnél, nektek talán szabad, vagy mi? Állatfarmosdit játszunk, és ti még egyelőbbek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!