Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért nem tudja megkülönböztetni a romantikusat a nyálastól, vagy a kedves jellemet a papucstól? Miért esnek át a ló túlsó oldalára?
Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 22:03
1/15 anonim válasza:
NEM ESNEK ÁT! TI KREÁLTÁTOK EZT IS MERT A BUNKÓKRA BUKTOK
2/15 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodom, nincs is senki, aki ilyen lenne velem, de sok férfinél ezt látom és nem értem.
2015. júl. 4. 22:07
3/15 Interferencia válasza:
Mindenkinél máshol van ez a határ, férfiaknál és nőknél is.
4/15 anonim válasza:
Ámítástechnika én se írhattam volna szebbet
5/15 anonim válasza:
Ez egy hülye kérdés. Sok nő is összekeveri a cukiságot a picsulással, ugyanúgy meg lehetne kérdezni, hogy miért, és úgyanúgy nem lenne rá értelmes válasz.
6/15 anonim válasza:
Erre nincs jó válasz, mindenkinél máshol vannak ezek a határok. Ugyanakkor tényleg vannak, akik ezeket nagyon összekeverik.
7/15 anonim válasza:
nem vagyok egyik se :D
de igen a jó dolgokat be kell osztani :D jutalom falat
bár a romantika olyan dolog ami szívből jövő és nem túlzás az adott helyzetben.
sokan unalmas elcsépelt,erőltetett,és abszolút nem oda illő(a helyzethez) marhaságokkal szórják a nőket mintha géppuskából lőnék a sok f***szságot
máskor meg bőszen bólogató "mindent a kicsimért" hadműveletet indítanak.ÉS fejet hajtva várják a parancsot.
aztán a nő elolvad
a
szégyentől :,D
8/15 anonim válasza:
Nekem van egy kollégám, akinek olyan a stílusa, mint hogyha most lépett volna ki egy barokk regényből. De mindenkivel ilyen, pasi, és egyébként ráadásul nem is idős, 30-as. Van, akinek bejön, és jókat kuncog rajta, nem rosszból csinálja, de nem veszi észre magát, viszont frászt kapok tőle, amennyire körülményes.
9/15 anonim válasza:
Mert nem az igazi önmagukat adják, szerepet játszanak. Az pedig nem egyszerű. Amíg egy férfi azt lesi hogy mit várnak el a nők, amíg csak arra hajt, hogy csaja legyen, addig ez előfordulhat. Amint megtanul önmaga lenni, vállalva ezzel, hogy tán kevésbé lesz sikeres, megérik a viselkedése. Remélhetőleg.
10/15 anonim válasza:
"Amíg egy férfi azt lesi hogy mit várnak el a nők," - pontosítanám, amíg egy férfi azt lesi, hogy szerinte mit várnak el a nők... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!