Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, nektek milyen típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek milyen típusú lány jön be jobban, dögös, vagy inkább kislányos, mosolygós?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondják a férfiak, hogy nekik nem kell cicababa, de érdekes módon az ilyen lányokat lájkolják a legtöbben, és ezeket bámulják meg az utcán :D

[link]

[link]

2015. júl. 4. 12:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*attól
2015. júl. 4. 13:10
 12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem állítottam semmi olyat, hogy az első típus buta vagy elkényeztetett, pusztán a külsőre kérdeztem rá.
2015. júl. 4. 13:17
 13/20 anonim ***** válasza:

Az elsőről sokan azt gondolják, hogy úgyse áll vele szóba csak bunkón lekoptatja. A kevés, bátor fiú viszont hozzá megy. Ezért lehet ellentmondás az itteni válaszolók és a valóságos tapasztalat között. A másik lehetőség, hogy a nők féltékenyebbek az elsőre, és ezért mindig azt veszik észre, amikor az elsőhöz megy oda valaki, a statisztikájuk érvénytelen.

Nekem azért tetszik az aki váltogatja a két stílust, mert ha csak az elsőt látom, akkor azt gondolom tudja mit akar, de előbb utóbb lekezel, ha csak a másodikat, akkor azt gondolom, hogy nagyon kedves lány, de azt is hogy kevés az önbizalma. De legfőképpen: izgalmas a változatosság.

2015. júl. 4. 13:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Ezek közül egyik sem. Leginkább az alacsony/középmagas, vékony, de formás lányok jönnek be.
2015. júl. 4. 13:19
 15/20 anonim ***** válasza:

ÉN mind a kettőt megnézném az utcán ,de a második venne le igazán a lábamról a mosolyával.

A Második 1000-szer jobb!

2015. júl. 4. 13:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Amelyik a kinézeten túl megfog. Lehet egy cicababa is értelmesebb, jobb szándékúbb, mint egy kislányos, magát ártatlannak feltüntető lány. A kinézetet nézve a kislányos egyébként.
2015. júl. 4. 14:38
 17/20 anonim ***** válasza:
A második végtelenül szebb és vonzóbb. (számomra) 20/f
2015. júl. 4. 14:54
 18/20 anonim ***** válasza:

Aki mosolygós kedves nem lenéző, nem előítéletes, és ez lehet gy dögös nő is, de a kislányosabb mosolygós fajta is lehet ugyanakkor dögös. Szóval bármelyik szóba jöhet :)

29/f

2015. júl. 4. 15:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem a dögös jön be, rövidtávra és hosszútávra is egyaránt.
2015. júl. 4. 16:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a többségnek a dögös. De ez is olyan becsapós. Ha befonom a hajam, nem sminkelek, lapos talpú cipőt és lenge ruhát veszek fel, akkor kislányos vagyok. Ha kiengedem a hajam, kihúzom a szemem, és felveszem a magas sarkút és a miniruhát, akkor dögös. Belül meg ugyanaz az ember.

A párom egyébként mindkettőt szereti, de egyértelműen a dögös verziót kívánja jobban. :D

2015. júl. 4. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!