Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, pasik ha nektek nagyon megtetszik egy bizonyos lány/nő, de van barátja, akkor is bepróbálkoznátok nála? Ha igen, hogyan udvarolnátok neki, mit tennétek?
Utolsó, de te kezdeményeztél, hogyan, milyen jeleket adtál először is?
Itt szó sincs megcsalásról, egyszerűen megtetszett valaki más, nagyon, szinte elvette az eszem, vonzódom hozzá, mindig ő jár a fejemben, és nagyon úgy érzem, hogy már nem vagyok szerelmes a páromba, de még ott van az a szeretet, a sok év közös emléke, nem tudnám elhagyni, se megcsalni, nehéz ügy mert akkor sem biztos, hogy ez a másik kezdeményezne e. És több éven át senki mást nem vettem észre, gondolom, mert annyira szerelmes voltam. Csak azt éreztem, hogy én is tetszem neki, azokra a jelekre voltam kíváncsi, hogy mit csinálnak ilyenkor a pasik, mert voltak jelek, de aztán meg úgy gondoltam, csak beképzelem. Ezt így nehéz leírni, de csak őrlődök, lehet ha a pasi jobban kimutatná, hogy ő többet szeretne, ha jobban kezdeményezne, akkor én is jobban merném kimutatni amit érzek, könnyebb lenne a döntés, de már így is mintha lassan beleszerettem volna, de azt nem tudom, hogy ő hogyan érez.
Szeretetről beszélsz a párod iránt, de ez már csak baráti szeretet, ami által megszokássá vált a kapcsolatod, ami valójában nem jó. És gyakorlatilag olyan a kapcsolatod mint a "ha nincs ló jó a szamár is" szóval félsz attól h egyedül maradsz, csakhogy ez valahol már szánalmas.
Ha nincsenek anyagi gondjaid akkor azt mondanám, hogy gondold végig a kapcsolatodat, az új férfitól függetlenül, hogy miért is vagy vele vag miért is nem hagyod el.
Egyébként a szokásos jeleket adtam amíg ki nem derült h van párja, megláttam őt megtetszett, majd többször is betértem oda ahol ő dolgozott, pár marhaságról beszéltük csak 1-2 szót tényleg marhaságokról, aztán nagyon elkezdett vonzani és már megőrültem azért h megkaphassam,
Lássuk csak...mindig mosolyogtam rá, kedves voltam vele, próbáltam zavarba hozni, figyeltem a szemét idővel próbáltam megérinteni idióta okokból, majd ilyenkor már láttam, hogy elvörösödik zavart lesz, majd 1 nap összeszedtem a bátorságom és megkérdeztem, hogy hívják, hol lakik, majd megkérdeztem lenne e kedve eljönni velem randira, majd eljött.
Majd 2. randin közölte h ő együtt van a párjával, de ő is vonzódik hozzám meg bla bla bla.....na lényeg, hogy lehet h nagy szemét voltam de szexeltünk párszor, de ott basz**ódott el az egész h beleszerettem, szerelmes lettem belé, aztán többször átbeszéltük h szakít otthagyja a párját, aztán adtam határidőt kapott 2 hetet több mint 8 hét ismerettség után, hogy vagy otthagyja vagy végeztünk.
Végül nem hagyta el.....
Ez volt az 1-ik, a 2. ilyen az még rosszabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!