Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, pasik ha nektek nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, pasik ha nektek nagyon megtetszik egy bizonyos lány/nő, de van barátja, akkor is bepróbálkoznátok nála? Ha igen, hogyan udvarolnátok neki, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Szóval ha többet vagytok együtt mondjuk munka ügy kapcsán, megtetszik nektek a nő/lány, megkedvelitek, jól kijöttök, látszik, hogy a lány is kedvel titeket, sőt lehet, hogy neki is tetszik a srác, de már régóta kapcsolatban él, de utalt már olyasmikre, hogy problémái vannak a kapcsolatban és többször is láttátok már szomorúnak emiatt. Ti lépnétek ha annyira bejönne nektek, mit tennétek, mivel adnátok a tudtára, hogy tetszik nektek (gesztusok, szóban, beszélgetéskor..)?

2015. júl. 4. 11:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Utolsó, de te kezdeményeztél, hogyan, milyen jeleket adtál először is?

Itt szó sincs megcsalásról, egyszerűen megtetszett valaki más, nagyon, szinte elvette az eszem, vonzódom hozzá, mindig ő jár a fejemben, és nagyon úgy érzem, hogy már nem vagyok szerelmes a páromba, de még ott van az a szeretet, a sok év közös emléke, nem tudnám elhagyni, se megcsalni, nehéz ügy mert akkor sem biztos, hogy ez a másik kezdeményezne e. És több éven át senki mást nem vettem észre, gondolom, mert annyira szerelmes voltam. Csak azt éreztem, hogy én is tetszem neki, azokra a jelekre voltam kíváncsi, hogy mit csinálnak ilyenkor a pasik, mert voltak jelek, de aztán meg úgy gondoltam, csak beképzelem. Ezt így nehéz leírni, de csak őrlődök, lehet ha a pasi jobban kimutatná, hogy ő többet szeretne, ha jobban kezdeményezne, akkor én is jobban merném kimutatni amit érzek, könnyebb lenne a döntés, de már így is mintha lassan beleszerettem volna, de azt nem tudom, hogy ő hogyan érez.

2015. júl. 4. 15:45
 12/14 A kérdező kommentje:
amúgy teljes mértékben megértem, akik azt mondják, nem kezdeményeznének, persze nem szép dolog és valószínű fordított esetben én sem tenném...de van ilyen is mikor kialakul valami a másikban is, ez ellen nem nagyon lehet mit tenni, de ő is fél lépni, pláne ha nő, és ha abban sem biztos, hogy a másik is ugyanúgy érez és a párját sem olyan könnyű elhagyni, nem akarja megbántani, így talán kell a bátorítás és kezdeményezés, persze csak ha tényleg kell a másik.
2015. júl. 4. 15:52
 13/14 Interferencia ***** válasza:
Pont erről beszéltünk itt páran. Annak, hogy mit kezdesz a jelenlegi kapcsolatoddal, teljesen függetlennek kellene lennie az esélyeidtől az új a férfivel
2015. júl. 4. 16:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Szeretetről beszélsz a párod iránt, de ez már csak baráti szeretet, ami által megszokássá vált a kapcsolatod, ami valójában nem jó. És gyakorlatilag olyan a kapcsolatod mint a "ha nincs ló jó a szamár is" szóval félsz attól h egyedül maradsz, csakhogy ez valahol már szánalmas.

Ha nincsenek anyagi gondjaid akkor azt mondanám, hogy gondold végig a kapcsolatodat, az új férfitól függetlenül, hogy miért is vagy vele vag miért is nem hagyod el.

Egyébként a szokásos jeleket adtam amíg ki nem derült h van párja, megláttam őt megtetszett, majd többször is betértem oda ahol ő dolgozott, pár marhaságról beszéltük csak 1-2 szót tényleg marhaságokról, aztán nagyon elkezdett vonzani és már megőrültem azért h megkaphassam,

Lássuk csak...mindig mosolyogtam rá, kedves voltam vele, próbáltam zavarba hozni, figyeltem a szemét idővel próbáltam megérinteni idióta okokból, majd ilyenkor már láttam, hogy elvörösödik zavart lesz, majd 1 nap összeszedtem a bátorságom és megkérdeztem, hogy hívják, hol lakik, majd megkérdeztem lenne e kedve eljönni velem randira, majd eljött.

Majd 2. randin közölte h ő együtt van a párjával, de ő is vonzódik hozzám meg bla bla bla.....na lényeg, hogy lehet h nagy szemét voltam de szexeltünk párszor, de ott basz**ódott el az egész h beleszerettem, szerelmes lettem belé, aztán többször átbeszéltük h szakít otthagyja a párját, aztán adtam határidőt kapott 2 hetet több mint 8 hét ismerettség után, hogy vagy otthagyja vagy végeztünk.

Végül nem hagyta el.....

Ez volt az 1-ik, a 2. ilyen az még rosszabb volt.

2015. júl. 4. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!