Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy életre szóló kapcsolatot szeretnék. A 20 év
körüli nők viszont alkalmatlanok erre. Jól gondolom?
Figyelt kérdés
Elkövettem egy hibát. Egy évet áldoztam olyan lányra, aki még csak most bontogatja a szárnyait, aki eddig burokban élt, egyik pillanatról a másikra egyszer csak elrepült... Mindenben elsők voltunk egymásnak, és mindig is ez volt a célom, egy nővel leélni az életem. Kicsit sem vonz az ágról ágra szálló életmód, egy biztos pontra lenne szükségem, egy társra aki örökre velem marad, de a korosztályomban ez hatalmas elvárás.
A legtöbben nem szeretnék megtalálni az igazit elsőre. Szórakozni, fesztiválozni, utazni akarnak,de nem értem ezeket miért nem lehet a pároddal végig csinálni.
Tudom, álomvilágban élek, de ha megnézzük a 20-30 évvel előttünk született generációt, ők letudták élni az életüket egy férfival. A "kitartasz mellette jóban-rosszban" kifejezésnek volt jelentősége. :/
Igen, mert egy lány ilyen volt, ebből már teljesen le lehet vonni a konklúziót. Tudom, hogy úgyis a saját igazad fogod szajkózni, de nem így van, vannak ilyen lányok is, meg vannak olyan lányok is, akik tényleg komoly kapcsolatot akarnak. Az meg, amit írtál, hogy az idősebb generáció le tudta élni az életét egy emberrel, az nevetséges. Azért látom egyfolytában, hogy a 40-50 évesek most válnak el, sokan már másodjára, harmadjára. Ez amit te itt kitaláltál csak egy nagy rakás általánosítás. Nincs olyan, hogy egy generációban csak ilyen vagy csak olyan van, de ha te már egy lány után kijelented, hogy nincs normális lány a korosztályodban, akkor egyszerű a megoldás: ne randizz.
2015. júl. 4. 10:57
12/17 anonim válasza:
Én is egyetlen pasival akartam leélni az életem igy esélyt sem adtam a komolytalannak tűnő kapcsolatoknak igy lettem 25 éves koromra is érintetlen. Nem hiszem már hogy jól döntöttem...
2015. júl. 4. 11:26
13/17 A kérdező kommentje:
11# Egy ilyen lány volt. És? Nem fogom kipróbálni az összeset,hogy kiderítsem ki milyen...Tudod, én is látok, van szemem. Látom ki mit csinál, hogy élnek, hány partnerül volt. Szerinted csak a saját hibáidból lehet tanulni?
Majdnem az összes női válaszoló magára vette az irományom, és jönnek a negatív dumáikkal. Ha leírnám az egész életem, akkor pont abba kötnének bele amit véletlenül kifelejtettem. Nem ez az összkép amit itt láttok, senki nem ismer.Nem itt kell kiadni magadból a dühöd ismeretlenül. Elég csak a kérdésre válaszolni mindenféle személyeskedést mellőzve. Nem kell megmondani milyen vagyok, azt se hogy szerintetek miről mit gondolok, hogy fogok élni, mikor halok meg...stb.
2015. júl. 4. 13:35
14/17 A kérdező kommentje:
Ja, és a barátnőm nem volt "olcsó nő". De ebben a korban még percenként változik a véleménye mindenről, azt se tudja mit akar, nincs egy saját értékrendje, ami szerint éljen.
2015. júl. 4. 13:40
15/17 anonim válasza:
11-es vagyok. Nem itt adom ki a dühömet, egyszerűen leírtam mit gondolok. Azt mondod, személyeskedek, közben pedig 'Egy életre szóló kapcsolatot szeretnék. A 20 év körüli nők viszont alkalmatlanok erre.' Szóval én nem ítélhetlek meg azok alapján amiket írsz, de te megítéled az összes nőt egy alapján. Nem mondta senki, hogy mindenkit 'ki kell próbálni', csak nem egy ember alapján megítélni mindenkit. Ha általánosítgatsz, meg te képes vagy belelátni az összes ember életébe és eldönteni, hogy mindenki ilyen, csak mert látsz egy-két lányt olyan életet élni, ami neked nem tetszik, akkor nem értem, hogy miért várod, hogy az emberek megveregessék a válladat és nyugtázzák, hogy 'jól gondolod.' Persze, lesznek olyanok is, de ha nem tetszik, hogy mit mond a másik oldal és te már úgyis eldöntötted, hogy minden lány selejt, akkor miért írod ide ki kérdésként? Egyébként meg hidd el, nem olvasom ki az életedet az írásodból, de azért sokat elmond.
2015. júl. 4. 13:54
16/17 anonim válasza:
De miért kell lenézni valakit, akinek "ebben a korban percenként változik a véleménye" ??? Könyörgöm, mindenki keresi a maga útját, és akár hiszed akár nem, Kérdező, a nagy többség ilyen 20 évesen és ez így van rendjén. Ja, hogy több partnerük van? Hát könyörgöm, mindenki tapasztalat útján tanul, az hogy te szexuálisan meg habitusban langyos víz vagy férfi létedre, arra én a helyedben nem lennék ilyen büszke, sőt! Ennyi idős korodban, férfi létedre mozgolódnod kellene, tapasztalatot gyűjtened kellene. Nem a többi emberrel van a baj, hanem pont hogy veled.
2015. júl. 4. 14:24
17/17 A kérdező kommentje:
Nem nézek le senkit emiatt, és nem egy ember alapján ítéltem meg az összes nőt. Az általánosítás pedig nem minden nőre vonatkozik hanem a többségre, ezért általánosítás, amit mindenki nagyon utál, tudom. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!