Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most őszintén miért engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén miért engem utál? Miért gyűlöl ezért a lány, akit szeretek?

Figyelt kérdés

Amik történtek, mind Ő KÖVETTE EL, egyszerűen nem tudja felfogni, hogy az egész az ő gyenge pillanatainak szüleménye. Felsorolok pár példát.

1. Közös helyre jártunk, mindketten törzsvendégek voltunk, miután megismerkedtünk, természetesen gyakran összefutottunk, de engem nem akart látni - még úgy sem, hogy nem is köszöntem neki, mivel "ott voltam", és ez zavarta - ergo azt mondta, hogy én üldöztem el onnan (?!)

2. Egy képéhez kommentáltam, amikor éppenséggel elég mérges volt rám, és az egész regjét törölte, egy évre visszamenő képekkel. Mit mondott? Hogy miattam szüntette meg a profilját, holott azelőtt is kommentáltam, és egy teljesen szolíd megjegyzés volt.

3. Volt egy srác, akivel kezdett kialakulni valami, amikor írtam egy üzenetet, ami "zavarba hozta", és emiatt a sráctól köszönés nélkül lelépett, idegesen, talán be is szólt neki. Mi jött le neki ebből? Hogy én üldöztem el a srácot mellőle.

És most mindezekért és egyebekért utál engem, mikor ezeket ő követte el, és persze részben én is hibás vagyok, de mindent, amit tett, rajta múlott. Mégis, mit tehetnék, hogy ne utáljon engem a saját hibáiért?

2015. júl. 3. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha valami elromlik,az mindig két ember hibája,nyilván az egyik fél sem különb a másiknál,ha már veszekedésig jutnak.Ezen azért gondolkodj el!Továbbá az sem elhanyagolható,hogy egyáltalán megéri-e neked ebbe a csajba energiát fektetned.Lehozhatod te neki a csillagokat is,ha nem érdekled...
2015. júl. 3. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit érdekel téged, mit gondol? Utálkozzon, ha csak így tudja feldolgozni a kudarcait.
2015. júl. 3. 21:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Második: mert szeretem. És ő sem (volt?) közömbös irántam.

Első: a legtöbbször már az a baja, hogy "létezem".

2015. júl. 3. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Na, most mondja valaki, hogy a férfiak a rendes, szelíd, kedves, lányokat szeretik és nem az idióta, beképzelt, hisztis pitsákat! Na most mondja! :D
2015. júl. 3. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerjük a történetet teljesen,sem a két felet,szóval kár ítélkezni.Az viszont tuti,hogy akinek nem kellesz,annak te bármit megadhatsz,le sem fogja szarni.Te hiába békülnél,ha ő semmibe vesz téged.Talán adj neki időt,pár hetet,hónapot.Ha szereted,elengeded.
2015. júl. 3. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Most komolyan, nőként mondom, hogy ez a lány nem százas, ez ettől egyértelműbb már nem is lehetne. Viszont mit akarsz még tőle?? Oké, beleszerettél, de szerintem (már ha csak azt nézzük, hogy a felnőtt kategóriában vagyunk) ilyen korban elméletileg már nem ezeket az idióta, hisztis libákat keresik a srácok, nem? Ha hülye, hagyd, szenvedjen csak. Az neki a baja egyébként, hogy látszólag le akar téged koptatni (szerintem semmi komolyat nem akar tőled), viszont élvezi, hogy még mindig kell neked, ezért viselkedik így. Megmagyarázni ezeket a dolgokat soha nem fogod tudni neki, és őszintén... egy ilyen gyerekes lánnyal nincs is értelme vitába szállni. A legjobb, amit tehetsz, hogy elfelejted.
2015. júl. 3. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!