Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátnőm őszintén tényleg, de keményen biszex vagyok, és az baj, hogy kívánom egyszerűen a fiúkat is?
és a bnődnek hogy adtad be,hogy benne legyen a popózásban folyamatosan.
tényleg érdekel.
akkor ezért lehet hiányod.
vagy ha pasival vagy,akkor te vagy nő?
Hát nem tudom, ez ember függő nagyon... Nem tudod elkerülni, hogy beszéljetek. Szerintem.
Én nőként elvárok dolgokat a férfiaktól, hogy több mindent megengedhessek magamnak. Ha lenne tartós kapcsolatom most pasival de közben egy nőre is vágynék, akkor nem kérném ki a véleményét vagy az engedélyét. Gond nélkül tartanék barátnőt. Átlagos barátnőként ismerné, nem lenne feltűnő. Akkor avatnám be ha hármasban csinálnánk.
De a pasimmal nem lennék olyan elnéző, ha pasizni akarna. Nem tudna tetszeni, hogy eljárkáljon. Esetleg haza hozhatná... És csak bi pasival, akivel hárman lehetnénk.
ha nő is vagy,meg amiket írtál a férfi testről,azok alapján szerintem közelebb vagy a meleghez.
ezért fordítva kellene.
együtt vagy egy krapekkal,és néha beújítasz egy csajt is egy-egy éjszakára,amíg teljesen át nem állsz,nővé nem válsz.
meg az is erre utal,hogy a csajt nem intézed popóba.
23:48 Ez elég álszent hozzáállás...
Előző, te meg milyen nővé válásról beszélsz? xD
Szerelmes vagy belé? Ha az lennél, akkor nem kellene más, csak ő.
Megcsalásnak számíta ha pasival csinálod akkor is!
Szerintem gondolkozz el, döntened kellene, hogy hosszú távon egy fiúra vagy egy lányra van szükséged.
Vagy a pasik csak szexuálisan vonzanak? Vagy szerelmes is tudsz lenni?
Na hát igen, tipikus helyzet.
Attól, hogy fiúval szexelsz az megcsalás.
Figyelj, ha tudja 'mi' vagy akkor valószínű tudta, hogy egyszer ez be fog következni. Lehet megengedné, hogy szexelj fiúval.
A barátnődet miért nem akarod popsiba?
Jah, igen, csak a férfias és izmos pasik tetszenek?
És igen arra én is kíváncsi lennék, hogy fiúba tudnál-e szerelmes lenni? Fiúval csókolóznál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!