Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a baj? 30F vagyok és nálam pár ével idősebb nőnek udvarolnák.
Figyelt kérdés
Ismerkedésen már túl vagyunk napi szinten beszélgetünk, személyesen és telefonon. Nekem nagyon bejönne de nem tudom elmondani neki mit érzek iránta mert ő magabiztosabb mint én. Akar tőlem valamit mert hív buliba meg közös programokat szervez, én is segítek neki mindenben de mégis nem mozdulunk a baráti kapcsolatból sehova.Több mint 6 éve szingli vagyok lehet elfelejtettem udvarolni?2015. jún. 30. 23:17
2/10 A kérdező kommentje:
Na ez egy jó kérdés.Ezt nem tudom mert derült égből villámcsapásként költözött a szomszédságomba,és igazából ő kezdte a dolgot először nem nagyon érdekelt mert nem szerettem volna szerelmi kapcsolatot senkivel de valahogy most mégis beleszerettem.
2015. jún. 30. 23:25
3/10 anonim válasza:
Akkor lényegében nem is udvarolsz, csak sodródsz?
4/10 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam először bocs
2015. jún. 30. 23:28
5/10 anonim válasza:
Hát akkor egyszerű a válasz: udvarolj, flörtölj vele, jelezd, hogy vonzódsz hozzá, hogy nőnek tekinted, kezdeményezz TE programokat, bókolj, kedveskedj, legyél figyelmes, stb.
6/10 A kérdező kommentje:
A hab a tortán hogy még a pasiját is elküldte aszthiszem végettem aki most pipa rám.
2015. jún. 30. 23:31
7/10 anonim válasza:
Flörtölnöd kéne vele, ha tetszik. Legyen tököd, hívd el táncolni valahová, ismerd meg, hagyd, hogy beszéljen. Ha vonzódik hozzád, ő is meg akar majd ismerni. A lényeg, hogy valami közös programon legyetek, és le is kaphatnád a végén. :D
8/10 A kérdező kommentje:
Én segitettem költözködni ,házát átrenoválni.De ezt mind barátként megtettem neki, ezt meg is mondtam.De ő másként irányult felém mégis, végül beletörődött.Most én gondoltam meg magam nehéz elmondani így inkább kezdenénk előröl a bemutatkozástól egyszerűbb lenne.
2015. jún. 30. 23:43
9/10 A kérdező kommentje:
Meg a volt pasija sem került még ki a képből.Nincs hova mennie és ott lakik még egy külön lakrészben egy ideig.
2015. jún. 30. 23:52
10/10 anonim válasza:
Vedd át az irányítást: smárold le és a következő randit már te szervezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!