Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan utálom magam emiatt? L
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, akinek kapcsolata van. Barátilag voltunk jóban, de ő olyan közvetlenebb típus, szóval minden csajjal ilyen, nem csak velem (pl találkozáskor ölelés).
Megmondtam neki, hogy én ezt így nem tudom csinálni, mert tetszik, de nem akarok tőle semmit, kicsit kerüljük egymást, ha lehet.
Őt úgysem érdekelném soha, még csak szexre se, szóval, kár ezt erőltetni. Meg tiszteletben tartom, a kapcsolatát.
22l, 32F
2015. jún. 29. 22:50
1/3 RRR válasza:
szerintem igen korrekt voltál
ne utáld magad
2/3 anonim válasza:
Túl humánus voltál vele inkább. Nem magadat kéne utálni ezért, az teljes tévedés. Ha mindenkit ölelget, akkor soha nem tudnál bízni benne szerintem. Nekem úgy tűnik, mintha te jobban tiszteletben tartanád a kapcsolatát, mint ő. Más nő például lehet, hogy lekevert volna neki egyet.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!