Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahhoz hogyha a párotok telefonjában az exétől félreérthető üzenetek lennének?
Oké tudom nem szép dolog kutakodni, de furcsa volt, hogy a csaj írta neki: "szeretlek.." és "hiányzol.."
Párom erre az írásra nem reagált semmit.
Szerintem előtte még egy picit puhatolódzok utána rákérdezek.
Akivel 8 évig volt együtt az nem problémás nő..
De akivel előttem volt együtt a kérdésben szereplő..
Ő az aki miatt picit aggódom.
Remélem én nem úgy fogom végezni mint Ők.
Ők csak kihasználták szerintetek?
Nálunk pont ilyen szitu van, és nem szólok semmit. :)
Páromat csalta az exe, hülyén mentek szét, nem érez iránta semmit. Viszont sajnálja(?), ezért csak akkor hajtja el a búsba, ha már nagyon idegesítő. Heti egy-két alkalommal beszélnek, a vége mindig az, hogy a csaj közli, hogy szereti-imádja, erre párom általában nem reagál. Egyszer kérdőre vontam, azóta néha elmeséli magától is, látszik rajta, hogy idegesíti. Ha nagyon nyomul a csaj, akkor közli vele, hogy akkor lehet barátkozni, ha felfogja, hogy nem lesz köztük több, bár szerintem ezt főleg az én megnyugtatásomra csinálja. :D
Beszélgess vele erről, de én a helyedben nem kerítenék nagy feneket a dolognak. Nem véletlenül ex a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!