Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahhoz hogyha a párotok telefonjában az exétől félreérthető üzenetek lennének?
Oké tudom nem szép dolog kutakodni, de furcsa volt, hogy a csaj írta neki: "szeretlek.." és "hiányzol.."
Párom erre az írásra nem reagált semmit.
Nme vagyok féltékeny típus főleg az exekre nem, de ilyet még nem láttam hogy valaki így bánjon az exeivel.
Én se teszem, mert ezt várja el tőlem. Ő se tegye.
Oszinte leszek: en nem foglalkozom mar senkivel a szakitas utan csak akkor, ha meg remenykedem benne, hogy ebbol meg lehet valami. Ez a baratok maradtunk duma egy hulyeseg!
En is "baratja" maradtam a 2.felesegemnek, pedig mar jo regen elvaltunk ... es ossze is szoktunk bujni neha (pedig mar nem szeretem, csak tetszik).
Kedves Utolsó!
Én már nem tudom mit higgyek ..
Nem tudom jó ötlet lenne-e ezt megemlíteni neki.
Mondjuk múltkor azért akadt ki mert egy régi ismerőssel (pasi) elvitt egy körre a városba az új autójával úgy hogy én kértem meg rá a srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!