Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit szólnátok ahhoz hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ahhoz hogyha a párotok telefonjában az exétől félreérthető üzenetek lennének?

Figyelt kérdés

Oké tudom nem szép dolog kutakodni, de furcsa volt, hogy a csaj írta neki: "szeretlek.." és "hiányzol.."

Párom erre az írásra nem reagált semmit.

2015. jún. 29. 18:27
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
És arra a Nőre akivel 8 évig volt együtt és néha telón beszélnek.. MIt szólnátok??
2015. jún. 29. 18:37
 12/33 A kérdező kommentje:

Nme vagyok féltékeny típus főleg az exekre nem, de ilyet még nem láttam hogy valaki így bánjon az exeivel.

Én se teszem, mert ezt várja el tőlem. Ő se tegye.

2015. jún. 29. 18:39
 13/33 anonim ***** válasza:
38%

Oszinte leszek: en nem foglalkozom mar senkivel a szakitas utan csak akkor, ha meg remenykedem benne, hogy ebbol meg lehet valami. Ez a baratok maradtunk duma egy hulyeseg!

En is "baratja" maradtam a 2.felesegemnek, pedig mar jo regen elvaltunk ... es ossze is szoktunk bujni neha (pedig mar nem szeretem, csak tetszik).

2015. jún. 29. 18:40
 14/33 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Én már nem tudom mit higgyek ..

2015. jún. 29. 18:41
 15/33 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon rosszul esne ilyet olvasni,valami oka van,hogy ilyeneket ír az ex:D A párod is bebiztatja talán őket,csak te nem tudod.
2015. jún. 29. 18:42
 16/33 A kérdező kommentje:
Meghallgatja őt, meg kedves vele
2015. jún. 29. 18:43
 17/33 anonim ***** válasza:
64%
Én azt tenném, hogy szépen beszélnék a párommal. Megkérdezném, van-e okom aggódni, bízhatok-e benne ilyen üzenetek után. Ha határozottan, őszintén válaszol, akkor mondanám, hogy valóban zavar, hogy az exe ennyire egyértelműen nyomul, és semmi baj nincs azzal, ha ott van neki, mikor szüksége van rá, barátilag, de ha tőled azt várja el, hogy ne vegyél tudomást az exeidről, akkor örülnél neki, ha ő sem naponta beszélgetne velük. Kb ilyen stílusban, nyugodt hangnemben beszélném meg a dolgokat.
2015. jún. 29. 18:48
 18/33 A kérdező kommentje:

Nem tudom jó ötlet lenne-e ezt megemlíteni neki.

Mondjuk múltkor azért akadt ki mert egy régi ismerőssel (pasi) elvitt egy körre a városba az új autójával úgy hogy én kértem meg rá a srácot.

2015. jún. 29. 18:53
 19/33 anonim ***** válasza:
En az ex baratnovel beszelnek. Megkerdeznem, hogy akar-e valamit a volt baratjatol mert ha nem, akkor megkernem, hogy kopjon le.
2015. jún. 29. 19:23
 20/33 A kérdező kommentje:
Áhh nem teszem mert különben nekem származik rossz belőle.
2015. jún. 29. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!