Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a véleményetek az olyan nőkről, akik kezdeményeznek a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amikor r.b@ncosan nyomul vagy rádmászik, hanem ha van egy normális nő, akinek tetszik egy pasi, és ezt ki is mutatja, próbál kezdeményezni a pasinál...ilyenkor mit gondoltok? Tetszik a dolog, vagy lenézitek a nőt? Vagy egyéb?
2015. jún. 27. 11:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy ez égi csoda. Mert a nők kevesen, nagyon kevesen tesznek ilyet.

sok marhaságra vonatkoztatva.

2015. jún. 27. 11:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én megteszem nőként, ugyanis utálok szenvedni amiatt, mert reménykedve kedvelek valakit. Inkább megmondom neki és küldjön el a francba, az sokkal jobb, mint ha csak távolról figyelném.
2015. jún. 27. 12:00
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
nyilván tetszik, de ugyanúgy terhes is lehet, ha nem tud leállni, mint egy nyomulós férfi. tehát a nemet tudja elfogadni
2015. jún. 27. 12:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogadtam a nemet, soha nem erőszakosan nyomultam. Nem csaptam soha hisztit, sokszor még a kapcsolat is megmaradt elutasítás után, barátsággá fejlődött.
2015. jún. 27. 12:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért nézném le? Csodálatos, hogy ilyen merész. Még, ha nem is lenne az esetem, akkor is megemelném a kalapomat előtte. :)
2015. jún. 27. 12:57
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen egy ócska k....rva! Adja a jeleket, mi meg majd lépünk! Ez a világ rendje! Nem a büdös k.....rváktól kéne tanulni!
2015. jún. 27. 13:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem egy hülye vadász az, aki nem lövi le az őzet ha az odasétál :D

Mellesleg mi az hogy ha a nő kezdeményez nem kell mert majd más férfinál is fog? Ha egy nő ribi, mert van pasija de közben flörtöl, rámászik más férfiakra, kokettál stb az tök elfogadott, pedig egy nem sík hülye pasi úgyis észreveszi ha tetszik egy nőnek aki folyamat a nyakán csüng és ezt azt ad neki, bókol, udvarol. DE ha egy nő nyiltan megmondja h tetszik neki a pasas vagy a nő hívja el valahova akkor már nem is kell a férfinak mert túl egyszerű lenne...nevetséges.

2015. jún. 27. 15:16
 18/20 anonim ***** válasza:
#16, ne aggódj, hozzád kutya sem fog odamenni.
2015. jún. 27. 15:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Mivel az ilyen marharitka, ezért tényleg a világ csodái közé sorolnám.

Ugyanaz az esélye mint egy férfinak vagy elutasítják őt is vagy nem.

Az a fél lépjen előbb aki bátrabb és látja h a másik nem fog vagy ki tudja mikor és nem akar isten tudja meddig várni.

2015. jún. 27. 15:34
 20/20 anonim válasza:
Őszintén az a véleményem hogy azok a pasik akik nem mernrk kezdeményezni azok nem férfiak hanem kis beszari p*csök.
2015. jún. 27. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!