Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel fordult elő, hogy komolyra tervezett, esküvő és hasonlók, de közbeszólt egy 3. fél és nem tudtátok, hogyan tovább? 22L
Figyelt kérdés
Miért történik ilyen egyáltalán? Miért alakul ki vonzalom más iránt?
Kinél mi lett a végkifejlett?
2015. jún. 26. 09:22
1/5 anonim válasza:
Esküvő előtt 2 hónappal ismertem meg valakit. Elutasítottam, de nagyon beleestem. Elmondtam a vőlegényemnek is, nem érdekelte egyáltalán. Hozzámentem, de egy év múlva elváltunk. Hallgatni kellett volna a megérzésre, hogy valami nem stimmel. A másik féllel sem lett semmi, néhány hónap egyedüllét után egy harmadik ember mellett találtam meg azt a szeretetet , ami már megingathatatlan.
3/5 anonim válasza:
Egy ismerősömék jártak úgy, hogy majdnem lefújták az esküvőt, de hagyták magukat rábeszélni, hogy tartsák meg. Azt nem tudom, hogy már akkor volt-e más, mikor majdnem lefújták, vagy később jött, de pár évvel az esküvő után elváltak, és mindketten újraházasodtak mással, és az új házasságokban már gyerekek is vannak, és úgy néz ki, hogy boldogok mind. Mondjuk nem biztos, hogy sokat beszélgetnek. :-) De megspórolhatták volna a válást, ha akkor nem hallgatnak másokra.
El kell fogadni, ha ilyen van, fáj, és idő, de más megoldás nincs, és idővel jó lesz.
4/5 anonim válasza:
Velem... eljegyeztem a párom kb 4 év után, fiatalok voltunk de vele akartam leélni az életem. 4 hónapra rá szakított velem komoly indok nélkül majd utána egy évvel hozzáment a csoporttársához akit akkor ismert meg mikor még együtt voltunk..
5/5 anonim válasza:
Mert emberek vagyunk és a vonzalom alapját nem érzések hanem biokémiai reakciók adják. A vonzalom megvan, mindenkiben mások iránt is. Attól, hogy szexuálisan vonz valaki, még nem kell ennek teret engedni és akkor nincs ebből probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!