Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért lett akkora divat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett akkora divat a lánykérés 18 évesen?

Figyelt kérdés
A többség csak jegyben fog járni évekig, esküvő igen ritka esetekben valósul csak meg 1 éven belül... Mi értelme van?

2015. febr. 8. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Mindenki kéregeti meg a másik kezét megy gyereket vállalnak 18-20 évesen azt se tapasztalat, se kereset amiből eltartsa a családot mert nem mindenki születik milliomos családba.
2015. febr. 8. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:

1! tapasztalat miért kellene?

30évesen sincs több tapasztalat az első gyereknél.

2015. febr. 8. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Elfelejtitek hogy régen a 18-19 éves lányok az első gyermeküket várták!
2015. febr. 8. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Való igaz hogy akkor sincs több tapasztalata, de manapság nem mindenki üti értelmileg azt a szintet. Az is igaz, hogy régen 18-19-20 évesen szülték a nők a gyerekeiket (engem is) de akkoriba még más világ volt. Nem a kort keveslem, hanem azzal van bajom hogy miből tartja fenn a családot.
2015. febr. 8. 18:03
 5/5 A kérdező kommentje:

3-mas, nem felejtettem el, tisztában vagyok vele, de igen, az egy teljesen más világ volt. Akkor jártak egyetemre meg dolgozni a nők? Nem nagyon...Akkor még volt idejük gyereket nevelni meg feleségnek lenni.

Szóval csak azt érzem, hogy ez egy ilyen hóbort lett, és mindenki ki is rakja még facebookra a videót vagy a képet, ezért egyre több srácnak tetszik meg az ötlet, és éppen ezért szerintem totál elvesztette a jelentőségét a jegsesség.

2015. febr. 8. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!