Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ő lehet a nagy Ő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő lehet a nagy Ő?

Figyelt kérdés
Pár hónapja a facebookon megnéztem egy lány adatlapját. Elbűvölt.Azt éreztem,hogy már ismerem valahonnan.A következő nap élőben is láttam.Rám mosolygott olyan gyönyörűen,ahogy csak lehet.Amikor találkozott a tekintetünk,az futott át az agyamon,hogy "Ő lesz a feleségem!"Órákig,sőt,napokig,hetekig nem tértem napirendre.Érzem,hogy őt is megérintette a "találkozás".Teljesen idegenek voltunk egymásnak,de a gesztusai,a hangja,a jelleme olyan ismerős volt már az első pillanatban...Amikor a szemébe nézek,mintha tudnám,mire gondol,gyakran magamat látom benne.Azt érzem,hogy ő más,mint a többi.Még soha nem volt rám ekkora hatással senki sem mint ő.Volt már valaki hasonló helyzetben?20/f

2015. jún. 22. 22:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
A kerdest egy eve irtad ki. Azota mi lett a nagy O-ddel?
2016. jún. 4. 15:15
 22/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell velem egyet érteni, én csak egy gyors statisztikát csináltam a válaszokból. o.O

Mellesleg igazán mély hozzászólás volt tőled, de ha érvelnél is, én szívesen meghallgatom, ugyanis én nyitott vagyok és engem is érdekel a téma. (Hátha látunk egy ellenpéldát (vagy nem ) :)

2016. jún. 4. 15:17
 23/26 anonim ***** válasza:
79%

Nagymamam mondta

Mikor fiatal vagy naponta talalkozol eleted szerelmevel aztan egyre ritkabban aztan ferjhez mesz....

2016. aug. 19. 10:46
 24/26 anonim ***** válasza:
Ez egy régebbi kérdés,de kíváncsi volnék,végül mi lett a végkifejlet.Most szerintem ha látod,mit írtál annó,csak mosolyogsz magadban.
2017. dec. 20. 09:04
 25/26 anonim ***** válasza:

Összejöttek, majd megcsalta a nagy Ő-jét, aki bosszúból visszacsalta kettővel (plusz egy kutyával), a kérdező depresszióba esett, erős gyógyszereket szedett, azóta is a pszichiátrián van.

Love story <3

2017. dec. 20. 09:47
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ő a nagy X lesz.
2018. márc. 13. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!