Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő lehet a nagy Ő?
Figyelt kérdés
Pár hónapja a facebookon megnéztem egy lány adatlapját. Elbűvölt.Azt éreztem,hogy már ismerem valahonnan.A következő nap élőben is láttam.Rám mosolygott olyan gyönyörűen,ahogy csak lehet.Amikor találkozott a tekintetünk,az futott át az agyamon,hogy "Ő lesz a feleségem!"Órákig,sőt,napokig,hetekig nem tértem napirendre.Érzem,hogy őt is megérintette a "találkozás".Teljesen idegenek voltunk egymásnak,de a gesztusai,a hangja,a jelleme olyan ismerős volt már az első pillanatban...Amikor a szemébe nézek,mintha tudnám,mire gondol,gyakran magamat látom benne.Azt érzem,hogy ő más,mint a többi.Még soha nem volt rám ekkora hatással senki sem mint ő.Volt már valaki hasonló helyzetben?20/f2015. jún. 22. 22:49
2/26 anonim válasza:
Ilyen szöveg a Gyilkos elmékben szokott lenni - félelmetes
3/26 anonim válasza:
Haver, nem akarlak lelombozni, de ha igy alsz hozza, akkor mar most szolok, hogy csunyan pofara fogsz esni.
Nem, nem o a nagy o. De nyilvan teszik neked. Addig kezdjel vele dumalni, amig nem lovalod jobban bele magad, hogy egy egi tunemenyrol van szo, mert akkor mar veszett ugy /am szerintem igy is de nem erdekes/
4/26 anonim válasza:
Az ég áldjon meg, nem is ismered, egy tizenéves lány gondolkodik így.
5/26 A kérdező kommentje:
de, ismerem
2015. jún. 22. 23:01
7/26 anonim válasza:
Hát figyelj, én is voltam így egy sráccal, de neki menyasszonya volt...
Bele voltam betegedve, mert tényleg azt éreztem, hogy ő lehet az igazi, és éreztem, hogy én sem vagyok közömbös neki. De tudtam, hogy ez halott ügy, szóval többet nem mentem a hely közelébe sem, ahol látni szoktuk egymást, idővel pedig el is felejtettem...
8/26 anonim válasza:
ja meg jo hogy elfelejtetted :-)
9/26 A kérdező kommentje:
Akinek hasonló élménye van/volt,bátran írja le!
2015. jún. 23. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!