Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ő lehet a nagy Ő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő lehet a nagy Ő?

Figyelt kérdés
Pár hónapja a facebookon megnéztem egy lány adatlapját. Elbűvölt.Azt éreztem,hogy már ismerem valahonnan.A következő nap élőben is láttam.Rám mosolygott olyan gyönyörűen,ahogy csak lehet.Amikor találkozott a tekintetünk,az futott át az agyamon,hogy "Ő lesz a feleségem!"Órákig,sőt,napokig,hetekig nem tértem napirendre.Érzem,hogy őt is megérintette a "találkozás".Teljesen idegenek voltunk egymásnak,de a gesztusai,a hangja,a jelleme olyan ismerős volt már az első pillanatban...Amikor a szemébe nézek,mintha tudnám,mire gondol,gyakran magamat látom benne.Azt érzem,hogy ő más,mint a többi.Még soha nem volt rám ekkora hatással senki sem mint ő.Volt már valaki hasonló helyzetben?20/f

2015. jún. 22. 22:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen. Első pillanatban "becsapott a villám". Fogalmam sem volt, hogy ő lesz ő, de megismertem a hangját, pedig először hallottam, és amikor megláttam, azonnal végigfutott rajtam az érzés, hogy rá vártam, őt kerestem eddig. Olyan varázslatos volt, sosem felejtem el. Azonnal "megéreztem", vagy nem tudom hogy mondjam, hogy milyen ember ő lelkileg, és ahogy megismertem később, mindről bebizonyosodott, hogy igaz volt. Na, a lényeg, hogy utána sok kalandos esemény folytàn közel kerültem hozzá, és ő is elkedett úgy közeledni felém, amiről álmodni sem mertem. Ő lett egy előtte-utána pont az életemben, utat mutatott ès megtanított, rávezetett sok dologra, szinte mindenben első lett nekem. De nem lett szèp vége, mert túl sok érzelem meg energia feszült már közöttünk. Ennek ellenére sosem fogom elfelejteni sem őt, sem azt az első szemvillanást, érintést. 20/L (bocsi a regényért :D )
2015. jún. 24. 13:30
 12/26 anonim ***** válasza:
19%
...
2015. okt. 26. 16:34
 13/26 A kérdező kommentje:
Értékelem az intelligenciádat,hogy 3 pontot képes voltál írni erre a kérdésre ahelyett,hogy normálisan válaszoltál volna.Nagy szókincsed lehet,ha csak ennyit tudsz reagálni erre a vélhetően provokatív naivsággal feltett kérdésre.Inkább ne írtál volna semmit!Ráadásul akkor nem b..zol el egy percet az életedből erre.Nem értem,mi értelme volt ennek,de hát a 48%-os válaszadási hasznosságodból kikövetkeztetem,hogy mi a helyzet.
2015. okt. 30. 00:29
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják első látásra szerelemnek.Meglátod,és az első pillanatban eldöntöd belül,hogy ő kell neked.Csak jön,mint a villámcsapás.Aztán hogy ő ez az igazi,az csak akkor derül ki,ha megismered.Addig ne nagyon éld bele magad semmibe,mert csalódni könnyű.
2015. nov. 15. 18:55
 15/26 anonim ***** válasza:
23%
...
2015. nov. 30. 20:15
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt egy ilyen villámcsapás-szerű érzésem, hogy teljesen elvarázsolódtam. Aztán beszélgetni kezdtünk, egyre jobban megismertük egymást. Egy ideig még működött az idealizálás, de ahogy egyre inkább megismertem a másikat, kiderült, hogy egyáltalán nem olyan, amilyennek elképzeltem magamban. Pár évig tartó barátság lett belőle, több nem.
2016. febr. 12. 12:17
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Jártam így én is, hasonlóan álltam hozzá mint te. 1. hónap jó volt ezt 7 hónap érzelmi zsarolás követte. Kicsit hűtsd le magad, mert hajlamos az ember ezen átsiklani mikor szerelmes. Légy résen.
2016. márc. 1. 06:49
 18/26 VirágésBence ***** válasza:
88%
Az első barátommal volt így, megláttam és ugyan ezt éreztem, elkezdtem rá félistenként tekinteni, összejöttünk, a kapcsolatban is mindig felsőbbrendű volt és meg is lett a következménye.
2016. márc. 29. 20:37
 19/26 anonim ***** válasza:
83%

Azért érdekes tapasztalatok, összefoglalva:

-4 tapasztalat, akinek össze is jött: abból 0 (!) maradt meg és csak túlidealizálás volt, mint később kiderült.

- a maradék pedig eleve össze se jött vele, de legalábbis óvva int, hogy jobb vigyázni és megismerni, mert valószínűleg idealizálsz ilyenkor.

Ez mindent elmond, "szerelem első látásra,/plátói szerelemről" nekem is tanulságos volt, köszönöm. :)

(Egyébként plátóiként könnyű benne maradni ebben az állapotban sokáig, mivel esély sincs a megismerésre úgy igazán és a közös tapasztalásra. Ez valóban csak illúzió így) Sokkal igazibb is az, ha lassan leszel szerelmes, fokozatosan, ahogy megismersz valakit.

25L

2016. jún. 4. 14:47
 20/26 A kérdező kommentje:
k*rvára nem értek veled egyet
2016. jún. 4. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!