Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nők! Ti hogy köszöntök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti hogy köszöntök a barátotok legjobb haverjainak? Csak szia, esetleg kézfogás, puszi? Vagy fiúk, a ti barátnőtök hogy köszön a legjobb haverjaitoknak?

Figyelt kérdés

2015. jún. 18. 21:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nálunk puszi a szokás, nincs feszélyezve emiatt senki. a barátom is puszival köszön a lány haveroknak. én a lányoknak és a pasiknak is.

20L

2015. jún. 19. 11:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak szia. Bemutatkozásnál kézfogás. Akkor adtam puszit, mikor az esküvőjén voltunk és gratuláltam.
2015. jún. 19. 16:09
 13/13 anonim válasza:
Általában, mivel osztálytársak vagyunk a barátommal és ott is sok barátja van megölelem őket. Persze nem mindig, nem minden reggel amikor találkozunk, de ha kevesebben vagyunk, akkor szia és egy rövid ölelés. Sokukkal én is elég jóban vagyok :)
2016. okt. 2. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!