Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető még a barátom, vagy nem lehet megváltoztatni? Két éve tart ez az őrület.
Ez teljesen rá illik:
Súlyos önbizalom hiány: önsorsrontás
Ebben a csoportban szintén alacsony önbecsülésű, önértékelésű és önbizalmú férfiak vannak.
Nem tartják magukat elég jónak, szeretetre méltónak. Ha mégis az ellenkezőjét tapasztalják – például szereti őket a kedvesük – akkor tesznek róla, hogy bebizonyítsák, igazuk van. Őket nem lehet szeretni. Ezek a férfiak megcsalják, akit szeretnek, elverik a fizetésüket, hatalmas disznóságokat képesek elkövetni. Szinte arra játszanak, hogy túlfeszítsék a húrt, és elszakadjon.
Ha megcsalják a kedvesüket, és az elhagyja őket, akkor bebizonyosodik, amit igaznak gondoltak: őket nem lehet szeretni.
Szenvednek a hűtlenségük miatt, lelkifurdalásuk van, de nem tudják magukban tartani. Kell, hogy a szeretett nő is lássa, mennyire rosszak, nem érdemlik meg őt (a nőt).
Még a kapcsolatunk elején összevesztünk amiért flörtölgetett más nőkkel mikor én nem voltam ott. Két hétre szakítottunk, akkor volt is egy nővel. Miután összejöttünk ott folytatta ahol abbahagyta. Flörtölget, mai napig is. Márciusban szakított velem, mert behülyítette egy csaj (10-ből 10-es) persze nem történt vele semmi, csaj csak szórakozott. Áprilisra visszakönyörögte magát, tudom, hogy nem volt jó ötlet, de hihetetlen mennyire szeretem. Mikor együtt vagyok vele mindent megtesz értem, még is tudom, hogy mai napig is flörtölgetne ha tehetné. Távkapcsolatban vagyunk, megesik, hogy külön járunk el bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!