Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi kapcsolat egy 25 éves lánynak sok, normális, vagy kevés?
25 évesen eddig volt 3 komoly kapcsolatom (4 év, 1 év, 2 év), 1 "komolytalan" (4 hónap), és 3 egy éjszakás kaland. Ez milyennek számít, sok, normális vagy kevés?
Titeket érdekel, hogy a barátnőtöknek hány kapcsolata volt előttetek?
utólag belegondolva nem volt értelmük, még ha akkor jól is estek. egyrészt elsőre nem tudom úgy élvezni a szexet, mint egy olyan partnerrel, akivel már közelebbről ismerjük egymást egy pár hónapja. első alkalommal ugye még nem vagyunk összecsiszolódva, összehangolódva, és bár élveztem ezeknek a szexeknek a nagyobb részét (volt, ami borzasztó volt), de össze nem hasonlítható egy szerelmes szexszel.
meg olyanban is volt részem, hogy egy ilyen kaland után a srácot levakarni nem tudtam magamról, pedig ő is csak kalandot akart, nem kapcsolatot. ezt tényleg nem nagyképűségből mondom, hogy én mekkora jó nő vagyok, hogy egy szex után könyörögnek értem a fiúk, nem, átlagos lány vagyok, de tényleg volt már ilyen.
meg volt olyan is, hogy tök más stílusban szexeltünk volna. én nyomattam volna egy kis vadulást, a partner meg csak pislogott, hogy mi a búbánatot akarok én. : D ez mondjuk inkább vicces volt, és akkor is nevettem rajta, bár valakinek tuti lohasztó egy ilyen helyzetben röhögő lány. de ami a legrosszabb: az összes egyéjszakás srácomat ismertem már egy ideje felszínesen, akár évek óta, és mindegyikük jófejnek tűntek. aztán később kiderült róluk, hogy nagyon nagy szemetek. nem velem, másokkal, olyan emberekkel, akiket kedvelek. és ha ezeket előbb tudtam volna, és nem csak felszínesen ismertem volna őket, tuti, hogy nem akartam volna szexelni velük. így meg rossz kicsit, hogy bármi ilyen közöm volt hozzájuk.
nagyjából ennyi.
Ja hát szerintem alap lenne, hogy ismerőssel, még ha csak távoli is, nem fekszik össze az ember. Csak rosszul lehet kijönni belőle. Egy nőnek különösen.
Mondjuk az érdekelne mit tudsz ha könyörögnek utána érted:D
Egyébként ez az összecsiszolódás nagyon igaz. Én is így vagyok. Szászor jobb ha már jó pár közös együttlét volt, mint az első izgalma. Mikor már érzed mi jó a másiknak és hogyan... Na az az igazi élvezet:)
1. voltam megint
hát igen, igazad van, hogy a távolabbiakkal sem érdemes összefeküdni. de egy vadidegennel tényleg nem lennék képes szerintem. mondjuk a mi tágabb, pár száz fős kis szubkultúránkban gyakran előfordulnak ilyesmik, én nem is tartozom a kirívó esetek közé. bár hallottam vissza szép kis pletykákat, mert sokan azt gondolják, hogy egy fiú és egy lány nem lehet barát, ott lennie kell másnak is... pedig nekem tényleg sok a fiú barátom. akikkel meg összejöttem egy-egy estére az érzelmek hevében, ők tetszettek, nagyon vonzottak szexuálisan, de egyéb érzéseket nem ébresztettek bennem, hát akkor miért ne. talán hiba volt, így jobb ötletnek tűnt akkor. : )
az a vicces, hogy pont az a srác "könyörgött", akihez életem legrosszabb szexuális élménye fűződik, teljesen esélytelen volt kérlelnie. nem is tettem oda magam 100%-osan, mert nagyon untam közben magamat, szóval nem értem. : )
Én is 25 vagyok, eddig 3 hosszabbnak mondható kapcsolatom volt (két másfél éves, egy 2 éves), volt egy 3 hónapos "próbálkozás", a jelenlegi kapcsolatom meg 2 éve tart. A jelenlegi párom előtt egy emberrel feküdtem le, akivel amúgy 2 évig voltam együtt.
Egyéjszakás kalandom nem volt, nincs gyomrom ahhoz, hogy vadidegennel összefeküdjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!