Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi kapcsolat egy 25 éves lánynak sok, normális, vagy kevés?
25 évesen eddig volt 3 komoly kapcsolatom (4 év, 1 év, 2 év), 1 "komolytalan" (4 hónap), és 3 egy éjszakás kaland. Ez milyennek számít, sok, normális vagy kevés?
Titeket érdekel, hogy a barátnőtöknek hány kapcsolata volt előttetek?
15-19-ig tartott az első kapcsolatom, ez 4 év
utána pár hónappal 20 évesen egy éjszakás
20-21-ig a második kapcs., 1 év
utána fél évvel 21 évesen egy éjszakás
22 évesen 'komolytalan' kapcs.,
utána egy hónappal egyéjszakás
fél évvel utána pedig a 2 éves
minden komoly kapcsolatom után hagytam időt magamnak, amit néha egyéjszakázással próbáltam enyhíteni, de kizárólag kaland, nem párkapcsolat céljából.
mivel elég nehezen találok párt magamnak, nem is tudtam volna egyik normális kapcsolatból a másikba ugrani, alig tetszik valaki úgy igazán. : D
nem bizonygatásként írtam, csak hogy értsd. : )
Tehát te már eldöntötted, hogy ez sok normális vagy kevés. Pusztán önigazolást vársz itt, az elképzeléseddel ellentétes véleményeket pedig kimagyarázod:) Értem én, ez is meg megoldás. Csak az oldal nem erre való;)
1. voltam megint
leírtam, hogy szerintem normális, de nincsenek reális tapasztalataim mások szexuális életéről, mert a barátnőim 25 évesen még a gimis szerelmeikkel vannak együtt, sokatpasizós-szexelős csajokat meg nem ismerek. azért tettem fel a kérdést, hogy lássam, mik a tendenciák.
amúgy csak azt akartam neked üzenni az írásommal, hogy nem vagyok kapcsolatfüggő, szerintem. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!