Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyi kapcsolat egy 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi kapcsolat egy 25 éves lánynak sok, normális, vagy kevés?

Figyelt kérdés

25 évesen eddig volt 3 komoly kapcsolatom (4 év, 1 év, 2 év), 1 "komolytalan" (4 hónap), és 3 egy éjszakás kaland. Ez milyennek számít, sok, normális vagy kevés?

Titeket érdekel, hogy a barátnőtöknek hány kapcsolata volt előttetek?

2015. jún. 10. 12:28
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

15-19-ig tartott az első kapcsolatom, ez 4 év

utána pár hónappal 20 évesen egy éjszakás

20-21-ig a második kapcs., 1 év

utána fél évvel 21 évesen egy éjszakás

22 évesen 'komolytalan' kapcs.,

utána egy hónappal egyéjszakás

fél évvel utána pedig a 2 éves

minden komoly kapcsolatom után hagytam időt magamnak, amit néha egyéjszakázással próbáltam enyhíteni, de kizárólag kaland, nem párkapcsolat céljából.

mivel elég nehezen találok párt magamnak, nem is tudtam volna egyik normális kapcsolatból a másikba ugrani, alig tetszik valaki úgy igazán. : D

nem bizonygatásként írtam, csak hogy értsd. : )

2015. jún. 10. 13:26
 12/39 A kérdező kommentje:
10-es, jahh, a gimis szerelmek ritkán tartanak örökké, utólag belegondolva néha jobb is, ha véget érnek. : D remélem, a mostani pároddal örökké boldogok lesztek. :)
2015. jún. 10. 13:30
 13/39 anonim ***** válasza:
itt is voltak hullámvölgyek, na de hol nincsenek... :) neked is sok sikert!
2015. jún. 10. 13:36
 14/39 anonim ***** válasza:
Nem értelek kérdező.. Mi az hogy érdekelne titeket hány kapcsolata volt a barátnőtöknek?" előtte? Válaszként meg írtad hogy most nincs kapcsolatom. Most mi van?? Vagy hamarosan lesz?
2015. jún. 10. 13:53
 15/39 A kérdező kommentje:
hát, nyilván szeretnék még a jövőben kapcsolatot. : )
2015. jún. 10. 13:57
 16/39 anonim ***** válasza:
0%

Tehát te már eldöntötted, hogy ez sok normális vagy kevés. Pusztán önigazolást vársz itt, az elképzeléseddel ellentétes véleményeket pedig kimagyarázod:) Értem én, ez is meg megoldás. Csak az oldal nem erre való;)

1. voltam megint

2015. jún. 10. 14:03
 17/39 A kérdező kommentje:

leírtam, hogy szerintem normális, de nincsenek reális tapasztalataim mások szexuális életéről, mert a barátnőim 25 évesen még a gimis szerelmeikkel vannak együtt, sokatpasizós-szexelős csajokat meg nem ismerek. azért tettem fel a kérdést, hogy lássam, mik a tendenciák.

amúgy csak azt akartam neked üzenni az írásommal, hogy nem vagyok kapcsolatfüggő, szerintem. : )

2015. jún. 10. 14:17
 18/39 A kérdező kommentje:
ja és arra is kíváncsi vagyok persze, hogy szerintetek mi a sok. te sem írtad, hogy sok vagy kevés, csak hogy szerintem kapcsolatfüggő lehetek. bár annyi jó pasi lenne, hogy az lehetnék...
2015. jún. 10. 14:26
 19/39 A kérdező kommentje:
*szerinteD
2015. jún. 10. 14:27
 20/39 anonim ***** válasza:
én 21 éves vagyok, eddig 7 pasival feküdtem le (abból 2 "komoly" kapcsolat, volt egy pár 1-2 hónapos is, meg 3 egyéjszakás asszem) viszont a legtöbb barátnőm (20-22 évesek) is ennyivel voltak kb, de van olyan is aki már a 20hoz közelít. hát, lehet az én társaságom "rossz", de én ezt nem érzem soknak :D mindennek volt oka, és ha mást nem, hát tapasztalatot szereztem. :D
2015. jún. 10. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!