Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyi kapcsolat egy 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi kapcsolat egy 25 éves lánynak sok, normális, vagy kevés?

Figyelt kérdés

25 évesen eddig volt 3 komoly kapcsolatom (4 év, 1 év, 2 év), 1 "komolytalan" (4 hónap), és 3 egy éjszakás kaland. Ez milyennek számít, sok, normális vagy kevés?

Titeket érdekel, hogy a barátnőtöknek hány kapcsolata volt előttetek?

2015. jún. 10. 12:28
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
akkor nagyjából egy "szinten" vagyunk, én csak 22-23 körül lendültem bele magamhoz képest. : D
2015. jún. 10. 14:51
 22/39 anonim ***** válasza:
Mint írtam ez még határeset. 3 komoly kapcsolat még oké lenne, összesen sok egy kicsit a kapcsolatban töltött idő nekem. Értem én hogy szexszel lehet felejteni stb. De ez már egyéni mérce kérdése, nem ítéllek el az egyéjszakások miatt. Másrészt persze azóta eltelt némi idő. Legalábbis remélem nem múlt héten szakítottál 2 év után, és már kezdenéd a következőt:). Lehet, hogy most már tökéletes pár lennél hosszabb távon is, biztos tanultál az eddigi kudarcokból. Legalábbis magamból kiindulva ezt gondolom.
2015. jún. 10. 14:56
 23/39 A kérdező kommentje:

nem, már régebb óta vagyok újra egyedülálló. bár most elhívott randizni egy intelligens, helyes srác. : )

az biztos, hogy sokat tanultam belőlük, főleg a 4 évesből.

kimondva tényleg sok 7-7,5 év kapcsolatban eltöltött idő, nagyon is, dehát korán kezdtem az elsőt.

az egyéjszakásakat tényleg kihagynám utólag, ha lehetne, nem is fogok belemenni ilyesmikbe már, elég lélekölő.

2015. jún. 10. 15:07
 24/39 anonim ***** válasza:

Én 27 vagyok, nekem ez így néz ki:

14-16 első komoly kapcsolat, 1,5 év

16-19 második komoly kapcsolat 3 év

Utána volt egy srác akivel 3 hetet, majd utána egy másik akivel kb. 1 hónapot jártam.

19-22 harmadik komoly kapcsolat, 3 év

Utána két évig egyedül voltam, két sráccal tartottam fent ezalatt szexkapcsolatot (2-3 hónapig mindkettővel, egymás után, nem egyszerre).

Majd 24- mai napig is van egy barátom, akivel már együtt is élünk :)

Tehát nekem a szexkapcsolatokkal együtt 8 srác. Egyébként én nem érzem soknak, a környezetemben mindenki kb. itt tart, és mindenki komoly kapcsolatban van és együtt is élnek.

Engem szokott érdekelni, hogy a páromnak hány kapcsolata volt előttem, de ha nem akar beszélni róla, nem erőltetem. Én is csak akkor mesélek, ha kérdez.

2015. jún. 10. 15:28
 25/39 A kérdező kommentje:
köszi a részletes választ. : ) hasonlóak a számok
2015. jún. 10. 15:52
 26/39 anonim ***** válasza:
Az jo es lesz valami a randiból?
2015. jún. 10. 16:46
 27/39 A kérdező kommentje:

már le van beszélve, kíváncsi leszek.

: )

2015. jún. 10. 16:57
 28/39 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá!! Első találkozás ?
2015. jún. 10. 17:27
 29/39 A kérdező kommentje:
nem, már ismerjük egymást pár éve, sok a közös ismerős, buliztunk együtt, még lassúztunk is. : D de ez lesz az első "randi", legalábbis remélem, hogy az lesz, és nem egy baráti találkozó, amit én értek félre. : )
2015. jún. 10. 17:43
 30/39 anonim ***** válasza:

Azt amgyarázd el, hogy miért lélekölő az egyéjszakás így visszagondolva? Akkor nem köpted volna szemközt magad akkor hónapokkal/évekkel később minek?:)

1. voltam sokadszorra is

2015. jún. 10. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!