Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Majdnem másfél éve nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem másfél éve nincs barátom. Töltöttetek már ennyit, vagy hosszabb időt egyedül?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is írjatok :)

én 19/L vagyok

2015. jún. 9. 20:51
1 2 3
 21/28 LazyJones ***** válasza:

23-28 éves koromig, kb 5 év. Olyan csaj kellett volna, akinek nem kellettem, nem volt egy jó időszak. De legalább vége.

F33

2015. jún. 10. 06:24
 22/28 anonim ***** válasza:
51%
Hogy tudsz így élni kérdező?? Na szórakozzál mással, és majd 10 év múlva nyomjad itt a siránkozást, mert 19 évesen nem kellene.
2015. jún. 10. 07:13
 23/28 anonim ***** válasza:

# 19/22 Időpont ma 00:43 - Szenvedjen a halál... :-)

Én rengeteg vágyamat valósítottam meg egyedülállóként is, amit társsal is lehetett volna, de ha örökké arra várok, egy besavanyodott 30-as nő lennék, aki itt siránkozik, mint egyesek, de nem vagyok az. Nekem is vannak problémáim ugyan, de szerintem jobban jártam, hogy nem vártam arra, hogy legyen társam, ahhoz, hogy éljek, vagy nem mentem bele kapcsolatba olyan emberekkel, akik vonzódtak hozzám, de én hozzájuk nem.

Ha neked az egyedüllét szenvedés, akkor nem is élsz igazán (és kérdező, ez neked is szól, pont abban a korban vagy, amikor a legjobban kitombolhatnád magad).

2015. jún. 10. 12:20
 24/28 anonim ***** válasza:
# 22/23 Időpont ma 07:13 - Még 10 év múlva se, de igaz, akkor jogosabb, mint most. :-)
2015. jún. 10. 12:22
 25/28 anonim ***** válasza:
# 23 Épp erről beszéltem én is az előző hozzászólásomban!
2015. jún. 10. 16:36
 26/28 anonim ***** válasza:
Masfel evet nem, 20-on evet viszont igen de nem erdekelt egyaltalan, kevesebb lelki fajdalmam volt.
2015. jún. 11. 13:44
 27/28 anonim ***** válasza:

Nos, rövid leszek és lényegre törő.

22 évesen eddig még nem volt kapcsolatom, leginkább azért, mert szinte minden esetben egyszer csak jött valaki más jókor és jó helyen, akit értelemszerűen a hátam közepére nem kívántam volna. De nem kell aggódni, ma megfogadtam, hogy a legközelebbi ilyen rövid úton a föld alá kerül.

2015. jún. 11. 14:47
 28/28 anonim ***** válasza:

Ne mindig csak saját magatokból induljatok ki! Attól, hogy te valamit meg tudsz valahogy tenni, a másik még megélheti az adott helyzetet teljesen másképp. Attól, hogy te egy csettintéssel egyedül tudsz maradni évekre és jól érezd magad a bőrödben, a másik még nem feltétlen így működik. Valakinek a párkapcsolat a fontos és a társával szeretne lenni és vele törődni, valakinek az autója. Nem vagyunk egyformák, épp ezért nem értem ezt az egymás leugatását.

Igen, 19 évesen is megélheti valaki nagy tragédiának, hogy nincs senkije és olyat is láttam, aki 30 évesen szűz volt és nem igazán érdekelte a dolog.

Részemről kiszálltam ebből a témából. Sziasztok!

2015. jún. 11. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!