Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit értett ezalatt a külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit értett ezalatt a külföldi pasas?

Figyelt kérdés
"Because she is earth, and Im water - when she dry and aches for a drop, Im the one who can sate her thirst. And if my blood born of pain, tears sprouted by joy can help, Im gladly drop, pour, flood her with it, to see those vines grow stronger, petals become greater, rose grows higher and larger. She needs it, she wants it, she must have it even though it seems she doesnt realize it. Because I care and give, I, the fate-made gardener, keeper, prisoner, guardian, caretaker of her garden."
2015. jún. 5. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Jesszus, de nyálas...

Úgy értette, hogy ellentétek, amik vonzzák és kiegészítik egymást, hogy szükségük van a másikra és jobbá teszik a másikat. (Bár jó lenne tudni a történteket, mert az is lehet, hogy csak szexelni akar)

2015. jún. 5. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyet férfi komolyan nem ír, tényleg nagyon nyálas. Ez valami előre megírt szöveg amit szétküldenek mindenfelé. Én Afrikából kapok ilyeneket (gazdag voltam de menekülnöm kellett, segíts,...vagy: nagyon jól nézel ki, megdobogott a szívem...ááááh)
2015. jún. 5. 11:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Hónapok óta beszélünk, és csak most váltott ilyen érzelmesebbre. Nem, nem hiszem, hogy valami netről letöltött szöveg volt, mert nagyon sok helyen felismertem magam benne.
2015. jún. 5. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor hogy kiderítsd, írd meg neki, hogy nagyon szép volt az írása. Kérdezd meg, hogy valamelyik költő írta-e, akit ismerhetsz. Nem fogod ezzel megsérteni. Mondjuk nem tudom, miben ismerted fel magadat a szövegben, de ez inkább egy vadregényes szerelmi novellából lehet.
2015. jún. 5. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!