Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak fontosabb a barátság, mint a szerelem, ennek így kell lennie?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt. Néha háttérbe szorulok. 21L 21F2015. jún. 3. 19:53
11/12 anonim válasza:
lehet előbb fogsz te megszökni mint a legjobb barát :DDD
12/12 anonim válasza:
Engem nem zavar. Érdekes, hogy mindenkivel nagyon jóba vagyok, csak vele nem. Innentől kezdve ez az ő baja. Én elvagyok. Soha nem hurrogok rá, nem bántom, egyszer próbáltam is vele beszélni, hogy mondja el min kéne változtatni, hogy változzon a véleménye, azt mondta semmin, nincs semmi baja velem, közben otthon az anyjának meg mást mond. (Anyja elmondta barátom anyjának, ő barátomnak és visszajutott hozzám. :D)
Ha majd összeköltözünk ő dönti el, hogy akkorra végre befejezi-e ezt. 4 év alatt nem sokat változtatott, hát várok még, mert lépni nem tudok, nem hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!